Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“4 milyon açık var” – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı
“4 milyon açık var”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor yarın saat 13.30’da İnegölspor’a konuk olacak. Hafta içinde yerel gazeteye açıklama yapan AFJET Afyonspor Başkanı Ali Rıza Gürakar, kulübün 11 milyon maliyetinin olduğunu, 4 milyon AFJET’ten 3 buçuk milyon TFF’den geldiğini ve 4 milyon açık olduğunu aktardı. Geriye kalan açık için Afyonkarahisar halkından ve işadamlarından destek beklediklerini belirten Başkan Gürakar, “Herkesin bildiği gibi biz zaten kulübü 2 milyonun üzerinde bir borçla devraldık. 11 milyon kulübün maliyeti var. 4 milyon AFJET’ten, 3 buçuk milyon TFF’den geliyor. 4 milyon açık var. İleriye dönük baktığımızda kulüp sıkıntıya düşecek. Söz marketler grubu olarak biz elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Biz her şeyi kağıt üzerinde yapıyoruz. AFJET Afyonspor’a maddi ve manevi yardım yapın. Ama şuana kadar işadamlarımızdan gerekli desteği göremedik. Yüz tane işadamımız belirli bir destek verse biz bu aradaki para farkını kapatıp iyi bir düzeye geleceğimizi düşünüyorum. Ama eskiden gelen bir güvensizlik nedeni ile iş adamlarımız bayağı duyarsız” dedi.
“VALİ VE BELEDİYE BAŞKAN İLE GÖRÜŞTÜK”
4 milyon gibi bir açığın olduğuna dikkat çeken Başkan Gürakar, “Vali bey ve Belediye Başkanı ile görüşmemizi yaptık. İşadamlarıyla görüşülmesi konusunda bir destek istedik. İnşallah önümüzdeki günlerde işadamlarıyla toplantı yapılması bekleniyor. Yardım yapmak isteyen işadamlarından desteklerini kabul edeceğiz” ifadesine yer verdi.

Gürakar’a taraftar gruplarından destek

AFJET Afyonspor Başkanı Ali Rıza Gürakar’ın destek çağrısı üzerine Afyonspor Taraftarlar Derneği ve AFYOK Taraftar Grubu’ndan destek açıklaması yapıldı

AFJET Afyonspor Başkanı Ali Rıza Gürakar’ın Afyonkarahisarlı işadamlarından maddi ve ma-nevi destek istemesi üzerine Afyonspor Taraftarlar Derneği ve AFYOK Taraftar Grubu’ndan destek açıklamaları yapıldı.
“KULÜBÜMÜZÜN
GELİRLERİ YETMİYOR”
Kulübümüzün gelirleri yetmiyor başlığı ile açıklama yapan Afyonspor Taraftarlar Derneği, “AFJET Afyonspor, Afyonkarahisarımızın değeridir. Bu değeri canlı tutmak Afyonluların görevidir. Kulüp Başkanımızın açıklamaları doğrultusunda Afyonlu işadamlarını bu paydaya ortak olmaya davet ediyoruz. Başka Afyonspor yok” ifadesine yer verdi.
“BOYKOT EDECEĞİMİZ BİLİNSİN”
Afyonspor’a sırt çevirenleri var gücü ile boykot edeceklerini açıklayan AFYOK Taraftar Grubu, “Kulüp başkanımız Ali Rıza Gürakar’ın yapmış olduğu açıklamalardan sonra Afyonsporumuzun bekası ve eski günlerine dönmemesi adına almış olduğumuz karar ile şehrimizin önde gelen iş adamlarının, kuruluşlarının ve işletmelerinin; maddi ve manevi anlamda kulübümüze desteğini bekliyoruz. Aksi takdirde, bu memleketten ekmek yiyen, para kazanan fakat bu şehrin en büyük değerlerinden biri olan Afyonsporumuza sırt çeviren her kim olursa olsun var gücümüzle boykot edeceğimizin bilinmesini isteriz. Almış olduğumuz ve uygulayacağımız bu karara Afyonkarahisar halkının, büyük Afyonspor taraftarının ve diğer tribün oluşumlarımızın sonuna kadar uyacağından ve destekleyeceğinden şüphemiz yoktur. Şu an için beklemede olduğumuzu kamuoyuna bildirir, Afyonspor kulüp yönetiminin de bu süreçte ellerinden gelenin fazlasını yapması gerektiğini belirtiriz” açıklamasında bulundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti