Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“4. Turda kimin geleceği bizce hiç fark etmez”

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan
“4. Turda kimin geleceği bizce hiç fark etmez”

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan 3. Tur maçı sonrasında basın mensuplarının karşısına geçen AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, hem kupa da hem de ligde gidebildikleri yere gitmek istediklerini söyledi. Şimşir, “Biz kupada da ligde de gidebildiğimiz yere kadar gitmek için mücadele ediyoruz. Ne kupa için ne lig için bir hedef koymuyoruz. Fakat futbolcu arkadaşlarımızı gerçekten bu özverili oyunları için tebrik ediyorum. Zaten maç konuşmalarında biz söylediğimiz şeyi burada da söylüyorum, biz oynadığımız oyundan zevk alacağız, coşkulu oynayacağız zaten birbirine alışık oyuncular yani sahaya yansıttığımız zaman çok güzel şeyler olabiliyor” dedi.
Takım oyuncularından, kupadan ve ligden beklentiler sorulan Şimşir, “Bu formayı giyen arkadaşlarımız bizim için çok önemli. Oynayan oynamayan diye hiçbir zaman ayırt etmiyoruz ve şans verdiğimiz arkadaşlar da bunu değerlendirdikleri müddetçe sahada 11’de oynayacak. Yani kim bir adım önde ise o arkadaşımız şansını iyi değerlendirmiş olacak. Zaten arkadaşların birbiri ile olan münasebeti üst düzeyde. Burada oynayan oynayamayandan ziyade kadro derinliği söz konusu. Kadro derinliğimiz çok istediğimiz seviyede olmasa da o coşkuyu yaratıyorlar” ifadesine yer verdi.
“RAKİP FARKETMEZ”
Kupada yaşanan statü değişikliği, 4. Turda rakibin kim olacağı konularında gelen soruları cevaplayan Şimşir, “Yeni statü daha iyi olacak. Bunun eleştirisini yapmak bana düşmez. Fakat bu gruplar zaten yayın kuruluşuna çok zarar veriyordu. Böyle eleme usulü daha iyi olacak. 4. Tur için ise kimin geleceği hiç fark etmez. Biz böyle coşkulu ve istekli oynayalım rakip fark etmez yani fark etmez derken yeneriz anlamında söylemiyorum biz iyi oyunumuzu yansıtalım ligde neler yapabileceğiz onu göreceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti