Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

40 kişilik kadroya 2040 başvuru

Bu haberin fotoğrafı yok
40 kişilik kadroya 2040 başvuru

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar ve Dinar’da yangınlara müdahale için çalıştırılmak üzere işçi alımı için çekiliş yapıldı. Toplam 40 kişilik kontenjan için 2 bin 40 kişi başvurdu

Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü’nde 20 ve Dinar Orman İşletme Müdürlüğü’nde 20 geçici yangın işçisi alımı için Afyonkarahisar Orman işletme Müdürlüğü’ne ait parkta çekiliş yapıldı. Toplam 40 kişilik kontenjan için 2 bin 40 kişinin başvurduğu belirtildi. Çekilişi yapan Afyonkarahisar 6’ncı Noteri Adem Albayrak, herkesin gözü önünde, şeffaf bir şekilde kur’a çekeceklerini söyledi. Albayrak, kontenjanlar için asil ve yedek listenin çekilişle belirleneceğini, her kontenjan için 3 asil, 3 yedek kişinin belirleneceğini kaydetti.
Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Metin Kalyoncu ise, çekilişin basının ve vatandaşların önünde yapıldığını belirtti. Kalyoncu, “Orman yangınları için işçi olarak alınacaklar var. Arazöz şoförleri olarak alınacaklar var. Operatör ve haberleşme işçisi olarak alınacaklar var. Başvurular ona göre alındı” dedi.
Çekilişte haberleşme işçisi olarak asil listede yer alan Muhammet Özdemir, daha önce mermer işçisi olduğunu, bundan sonra 6 aylık da olsa haberleşme işçisi olarak çalışmak istediğini söyledi.
İşçiler arasında en dikkat çekici isim ise Fulya Arnavutoğlu oldu. Ağır vasıta şoförü olan Arnavutoğlu, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde otobüs şoförlüğü yapıyordum. Buraya da şoför kadrosu için başvurdum. Bu sene ile birlikte 6 yıllık ağır vasıta şoförüyüm” diye konuştu. (Kocatepe)