Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

44 kuruma afet bilinci eğitimi verildi

44 kuruma afet bilinci eğitimi verildi
44 kuruma afet bilinci eğitimi verildi

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 22 günde 44 kuruma afet bilinci eğitimi verdi

26 Ağustos 2013 tarihinde başlayan ve İl merkezindeki kamu kurum ve kuruluşların personellerine yönelik olarak düzenlenen afet bilinci eğitimi programı 25 Eylül 2013 tarihinde sona erdi. Program gereğince; öğleden önce bir kurum ve öğleden sonra bir kurum olmak üzere 22 günde 44 kamu kurum ve kuruluşuna eğitim verildi.
3500 VATANDAŞ BİLGİLENDİRİLDİ
İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, “Afete Hazır Türkiye projesi kapsamında Müdürlüğümüzce 2013 yılı içerisinde İlimiz ve İlçelerinde yapılan çalışmalar neticesinde, şu ana kadar yaklaşık 3500 vatandaşımıza Aile ve Bireyler İçin Afet Bilinci Eğitimi verildi. İlimizin birinci derece deprem bölgesinde bulunması ve afetlere karşı hazırlıkta en önemli çalışmalardan birinin halkı bi-linçlendirmek olduğu düşüncesiyle afet bilinci eğitimlerine önem veren Müdürlüğümüz, halkımızı deprem öncesinde, deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenler konusunda bilgilendirmekte kararlıdır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

AFAD GÖREV BAŞINDA

Adıyaman’da Suriye vatandaşlarının yerleştirildiği çadırkentte yürütülecek iş ve işlemleri koordine etmek üzere AFAD Başkanlığı tarafından İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden 25 Eylül 2012 tarihinde geçici olarak görevlendirilen 6 kişilik personel ekibi her ay dönüşümlü olarak bir yıldır görevine devam ediyor.