Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

450 köy, belde ve ilçe aracına ceza

Bu haberin fotoğrafı yok
450 köy, belde ve ilçe aracına ceza

2012 yılı boyunca köy, belde ve ilçe araçlarının sürücülerinden trafik kurallarına uymayan 450’sine ceza uygulandı

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ilçe, kasaba ve köylerden yolcu taşımacılığı yapan araçların denetimlerinin aralıksız sürdüğünü, trafik yoğunluğunu azaltmak için güzergah çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
Gazeteniz Kocatepe’nin Kısa-Kısa köşesinde dile getirilen Atatürk Bulvarı ve civarındaki trafik sorunları üzerine bir açıklamada bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu trafik denetlemeleri hakkında bilgiler verdi. Vali Balkanlıoğlu, 2012 yılı içerisinde ilçeler ile köylerden il merkezine gelen araçların yapılan denetimlerinde taşıma sınırı üzerinde yolcu taşıdığı belirlenen 263, indirme ve bindirme kurallarına riayet etmeyen 59, kırmızı ışıkta geçtiği tespit edilen 34, trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü veya güzergah ihlali yaptığı belirlenen 52 olmak üzere toplam 450 minibüs ve otobüs şoförüne Karayolları Trafik Kanunu hükümleri doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü’nce cezai işlem yapıldığını bildirdi.
Öte yandan trafik sorunun çözümüne yönelik çalışmaların sürdüğünü belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Ayrıca, ilçe, kasaba ve köylerden yolcu taşımacılığı yapan araçların güzergahlarının trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yeniden belirlenmesi çalışmaları Afyonkarahisar Belediye Trafik Komisyonu’nun gündemindedir” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti