Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“500 bin Dolarlık ticaret anlaşması yapıldı”

Türkiye Çin İş Geliştirme
“500 bin Dolarlık ticaret anlaşması yapıldı”

Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer’in davetlisi olarak tıbbi ve aromatik bitki alımı yapmak için Türkiye’ye gelen Çinli heyet 4 günlük çalışma programı kapsamında Ankara, Afyonkarahisar, Isparta ve İzmir’de 200’den fazla firma ile ikili iş görüşmesinde bulunmuştu.
“TİCARET HACMİ ARTIRILACAK”
Çin heyetinin Türkiye temasları esnasında gerçekleştirilen B2B (ikili iş görüşmesi) görüşmelerinin oldukça olumlu sonuçlar verdiğini kaydeden Dernek Başkanı Beşer, “Bu görüşmeler sonucunda 500 bin ile 1 milyon Dolar arasında sipariş hazırlığı yapılıyor. Türkiye ile Çin arasında tıbbi aromatik bitkiler konusunda ciddi bir ticaret bulunuyor. Bu çerçevede Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği ve Çin Gıda ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Odası arasında bu ticaret hacminin artırılması için ortak çalışmalar devam edecek.” dedi.
Öte yandan Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, Çin Gıda ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Odası ile yapılan protokol kapsamında siparişleri detaylandırmak üzere önümüzdeki günlerde Çin’e gidecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti