Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

500 gence daha iş fırsatı

Bu haberin fotoğrafı yok
500 gence daha iş fırsatı

Afyonkarahisar’da 2009 yılından bu yana bin Afyonlu gençle mobil telekomünikasyon, finans ve sigorta gibi Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinde ulusal ve uluslar arası pek çok marka, kurum ve kuruluşa hizmet veren Tempo Çağrı Merkezi, yeni bir istihdam projesine daha imza attı. Çağrı merkezi sektöründe 10 yılı geride bırakan Tempo, İŞKUR (Çalışma ve İstihdam İl Müdürlüğü) işbirliği ile Afyon’da 500 kişiye daha istihdam yaratacak

Bir yıl sürecek proje kapsamında müracaat edenler, Tempo Çağrı Merkezi’nde verilecek eğitimlere katılacaklar. 40 gün süren Müşteri Asistanı Programı ya da 68 günlük Çağrı Merkezi Elemanı Programını başarıyla bitiren katılımcılar, Tempo Çağrı Merkezi’nde Müşteri Temsilcisi olarak işe başlayacaklar.
İLK EĞİTİM 9 TEMMUZ’DA
Tempo Çağrı Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında, proje ile ilgili bilgi veren Tempo Çağrı Merkezi İnsan Kaynakları Direktörü Özgül Topkan, Müşteri Asistanı ve Çağrı Merkezi Elemanı yetiştirmek üzere 25’er kişilik iki sınıfın 9 Temmuz’da eğitime başlayacağını söyledi.
Kursları başarıyla bitiren katılımcıların Tempo Çağrı Merkezi’nde işlerinin hazır olduğunu belirten Topkan, başvuruların İŞKUR’un www.iskur.gov.tr adresli internet sitesinde yayınlanan ilanlar üzerinden yapılabileceğini söyledi. Eğitimlerin hafta içi 09:00 ile 18:00 saatleri arasında yapılacağını belirten Topkan, 1 yıl boyunca periyodik olarak yeni sınıflar açacaklarını ifade etti.
LİDER MARKALARLA
HİZMET VERİLİYOR
Tüketici ile ürün ya da hizmet arasındaki bağın o ürün ya da hizmetin satın alındığında bitmediğini tam tersine o andan itibaren başladığını belirten Tempo Çağrı Merkezi Genel Müdürü Cemal Akar, bu noktada çağrı merkezlerinin çok büyük önem taşıdığını söyledi.
Tüketici ile ürün ya da hizmet arasında sadakat köprüsü oluşturan çağrı merkezlerinin gençler için değerli bir kariyer fırsatı sunduğuna işaret eden Cemal Akar, şöyle dedi:
“Önceleri gençlerin eğitim hayatları sırasında harçlıklarını çıkarmak üzere belli bir dönem için çalışmak istedikleri çağrı merkezleri, sunduğu mesleki eğitimler, kişisel gelişim fırsatları sayesinde hak ettiği yere kavuşuyor. Gençler artık bu işin bir meslek olduğunu kabul etmeye başladılar. Biz de Tempo Çağrı Merkezi olarak gençlerimizi sektöre kazandırmak, onlara parlak bir kariyer sunmak için çalışıyoruz. İŞKUR’la başlattığımız bu yeni istihdam projesi kapsamında Tempo Ailesi’ne 500 yeni genci katacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.”
YATIRIM, 3’ÜNCÜ YILINDA
Tempo Çağrı Merkezi’nin Afyonkarahisar’da yaptığı yatırımın 3. yılını doldurduğunu da hatırlatan Genel Müdür Cemal Akar, Afyonlu gençlerle Türkiye’nin ve dünyanın lider markalarına hizmet vermekten duyduğu mutluluğu ifade etti.
Basın toplantısına katılan Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, Tempo Çağrı Merkezi ile Çalışma ve İstihdam İl Müdürlüğü ile beraber gerçekleştirdikleri bu proje ile yetişmiş eleman açığını kapatarak Afyon gençliğine büyük yarar sağlayacağını belirtti. (Kocatepe)

Başvurular internet sitesinden

Basın toplantısında konuşan Çalışma ve İstihdam İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç da Tempo Çağrı Merkezi ile oluşturdukları istihdam projesinin Afyonkarahisar için önemine dikkat çekerek, başvuruların Müdürlük’ün internet sitesinden yapılacağını hatırlattı. Başvuruların alınmasının ardından Müdürlük ve Tempo yetkililerin adaylarla yapacağı mülakatlar sonrasında kursiyerlerin tespit edileceğini belirten Ünlüyalvaç, şunları söyledi: “Yapılan mülakatlar sonucu tespit edilen kursiyerler eğitim programına katılacaklar. Eğitim süresi boyunca kursiyerlerimize İŞKUR olarak günlük 20 TL ödeyeceğiz. Ayrıca yine eğitimleri süresince kursiyerlerimiz Müdürlük tarafından iş kazası ve meslek hastalıklarına karşı güvence altına alınacaklar. Kursu başarı ile tamamlayan adaylar, Tempo Çağrı Merkezi’nin kadrolu bir çalışanı haline gelecek. Afyonkarahisar’ın işsizlik sorununun çözümüne çok büyük katkı sağlayacağına inandığım bu işbirliği için Tempo Çağrı Merkezi’ne teşekkürlerimi sunuyorum.”