Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

560 ailenin yüzü güldü – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
560 ailenin yüzü güldü

Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, 560 aileye içerisinde 27 kalem malzemenin bulunduğu yardım paketi dağıtıldı

Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Birimi ile tek çatı altında birleşen Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarını sürdürüyor. Ocak ayında, eşi cezaevinde olan 76 aileye yardım eli uzatan Yarım Elma Derneği, Şubat ayının girmesiyle eşi vefat etmiş ya da eşinden ayrılmış 560 vatandaşın yardım paketlerini de dağıtmaya başladı.
İçerisinde, kahvaltılık malzemelerden temizlik malzemelerine, kuru bakliyattan et ürünlerine kadar 27 kalem malzemenin yer aldığı paketlerin her bir adedinin 142 TL, toplam değerinin ise 79 bin TL olduğu belirtildi.
HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Yarım Elma Derneği Başkanı Bekir Demirayak yardım çalışmalarını yerinde gördü. Gıda paketlerinin dağıtımı sırasında ailelerle yakından ilgilenen Başkan Burhanettin Çoban, yapılan yardımlara maddi ve manevi katkı sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür etti. Yarım Elma Derneği Başkanı Bekir Demirayak da hayırseverlere teşekkür ederek, yardımların nizami şekilde devam edeceğini söyledi.
SIRADA ENGELLİ BİREYLER VAR
Yardım çalışmalarında ihtiyaç sahibi aileleri, durumlarına göre dört ayrı gruba ayıran Yarım Elma Derneği, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Buna göre, Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında; eşi cezaevinde olan ailelere, Şubat, Haziran ve Ekim aylarında; eşi vefat etmiş ya da eşinden ayrılmış vatandaşlara, Mart, Temmuz ve Kasım aylarında; engelli bireylere, Nisan, Ağustos ve Aralık aylarında ise ihtiyaç sahibi yetim ve öksüzlere yardım eli uzatılıyor. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti