Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

6. İnovasyon zirvesi 28 Mart’ta

Bu haberin fotoğrafı yok
6. İnovasyon zirvesi 28 Mart'ta

Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrenci kulübü olan İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen İnovasyon Zirvesinin altıncısı, bu yıl 28 Mart günü saat 10.00’da AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde yapılacak

Çalışmalarına aylar öncesinden başlanan 6. İnovasyon Zirvesi’nde, bu yıl “Bireysel ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk” konusunu ele alınacak.
Türkiye’nin marka tescilli ilk öğrenci kulübü olan İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün aktif üyeleri, 2 haftadır Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin bütün fakültelerinde açtıkları stantlarda tüm gün boyunca inovasyonu ve sosyal sorumluluğu anlatmaya devam ediyor. Oldukça yoğun bir ilgi gören etkinliğin konuşmacıları; “Mavi Kapak Toplama Kampanyası” Proje Koordinatörü Prof. Dr. Nurselen Toygar, “Kıyılar Bozulmasın, Denizler Temiz Kalsın” Kampanyası Proje Koordinatörü Özkan Gülkaynak, Düşün-Taşın Derneği Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Selim Çavuş, “Lider Öyle Olmaz Böyle Olur” Kitap Yazarı Sevinç Engin, İnovasyon-Kurumsal Sosyal Sorumluluk Danışmanı Nilda Berrin Alptekin oldu. İşletme ve Ekonomi Kulübü, Türkiye’nin en zengin kumbarasını kurmaya hazırlanıyor. Düşün-Taşın Derneği işbirliği ile başlatılacak bu projede, en zengin bilgi kaynağı olan kitapları, bu kaynağa ulaşamayan insanlar için toplamayı hedefliyor. 6. İnovasyon Zirvesi’nde temelleri atılacak olan “Türkiye’nin En Zengin Kumbarası”, Afyonkarahisar’dan Türkiye’nin dört bir yanına kitaplar göndermeye başlayacak. Zirve sonrasında ise Şiirli Muhabbet’iyle, Serdar Tuncer sahne alacak. (Kocatepe)