Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

6 kez kalbi duran hasta PARKHAYAT Hastanesi’nde hayata tutundu

6 kez kalbi duran hasta PARKHAYAT Hastanesi’nde hayata tutundu
6 kez kalbi duran hasta PARKHAYAT Hastanesi’nde hayata tutundu

Afyonkarahisar’da bir ilçede esnaflık yapan 41 yaşındaki Sinan Uçan, akşam saatlerinde rahatsızlanıp ambulans ile yaşadığı ilçenin Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken ambulansta kalp krizi geçirip iki kez kalbi durdu. Hastanede ve ambulansta yapılan müdahalelerle tekrar hayata dönen Uçan, sevk edildiği 2 ayrı hastane sonrası getirildiği Özel PARKHAYAT Hastanesi’nde tekrar kalbinin durmasına ve tüm yaşam fonksiyonlarını yitirmesine rağmen PARKHAYAT Hastanesi Kalp Sağlığı Merkezi hekimlerinden Op. Dr. Erdinç Naseri, Uzm. Dr. Ali Seydi Özgül, Anestezi Uzmanı Tayip Sağlam’ın özverili müdahaleleri sonrası kalp masajı yapılarak tekrar hayata tutundu.
Hastaya kalbi desteklemek amacıyla kalp pompası takıldı. Kardiyoloji Uzmanı Ali Seydi Özgül tarafından yapılan anjiyoda takılan stent ve yoğun bakım süreci sonrası hasta sağlığına kısa sürede tekrar kavuştu.
Hasta Sinan Uçan’ın kardeşi “PARKHAYAT Hastanesi’ne abim ulaştıktan sonra hekimlerin ve çalışanların özverili ve gayretli çalışmalarını görünce çok gurur duydum. Memleketimizde böyle güven veren, özveriyle hasta ve yakınları için gayretle çalışan bir hastanenin olması bizi çok mutlu etti. Abime yapılan müdahaleler sonrası hayata tekrar tekrar tutunup, 6 kez kalbi durmasına ve uzun süre oksijensiz kalmasına rağmen Dr. Ali Seydi Özgül’ün yaptığı anjiyoda taktığı stent ile kısa sürede sağlığına kavuşmasına çok sevindik. Ayrıca abim daha öncede böbrek taşı tedavisi için Antalya, İzmir ve Balıkesir’deki bazı hastanelere başvurup sonuç alamamıştı. Sonrasında PARKHAYAT Hastanesi Üroloji bölümüne başvurup kısa sürede şifa ile taburcu olmuştu. PARKHAYAT Hastanesi’nin tüm çalışanlarına canı gönülden çok teşekkür ederim ”dedi.