Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“6 Milletvekiline talibiz” – Kocatepe Gazetesi

“6 Milletvekiline talibiz” – Kocatepe Gazetesi
“6 Milletvekiline talibiz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Muharrem Günay ve İsmail Karnıbüyük seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundular. Uzun çarşı esnafını ziyaret eden Milletvekili Adayları Günay ve Karnıbüyük, karşılaştıkları vatandaşlarla da selamlaşıp ‘Cumhur İttifakı’na destek istedi. Çarşıda bulunan tüm esnafı ziyaret edip tokalaşan ikili, Afyonkarahisar’da 6 milletvekiline talip olduklarını söyledi. Esnafın taleplerini dinleyen ikili, daha güzel Türkiye’nin olması için MHP’ye destek verilmesi gerektiğini söyledi. Uzun çarşıdan başlayıp, kuyucular çarşısına kadar süren ziyaret çalışmaları kapsamında Milletvekillerini tanıtan broşürlerin dağıtımı da yapıldı.
 “BAYRAĞIMIZI AFYON KALESİ’NİN BURÇLARINA DİKECEĞİZ”
Milletvekili Adayı Muharrem Günay, 24 Haziran seçimlerinden alınlarının akıyla çıkacaklarını söyledi. 6 milletvekiline talip olduklarını ifade eden Günay, “Cumhur ittifakının Milliyetçi Hareket Partisi kanadının adaylarındanım. Köylü çocuğuyum. Herkes gibi basit bir adamım. 24 Haziran tarihinde ‘Cumhur İttifak’ından alnımızın akıyla çıkmalıyız. Afyonkarahisar’da 6 milletvekiline talibiz. Halkımız bize büyük bir teveccüh gösteriyor. Biz bundan ümitliyiz. 15 Temmuz’un rövanşını almak isteyen şer güçlere ülkemizin devletimizin dirliğini ve birliğini bozmak isteyen fitne fesat yuvalarına asla fırsat vermeyeceğiz. İttifakta MHP olarak bayrağımızı Afyonkarahisar kalesinin burçlarına dikeceğimize yürekten inanıyoruz” dedi.
“GELECEK DAHA GÜZEL OLACAK”
Milletvekili Adayı İsmail Karnıbüyük Afyonkarahisar’da mucizeleri mümkün kılacaklarını söyledi. Birlik ve beraberlik çağırısı yapan Karnıbüyük: “Cumhur İttifakıyla 24 Haziran’da gerekeni hem içerdeki hem dışardaki hainlere göstereceğiz. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Esnaf bize güzel tepkiler veriyor. Ramazan dolayısıyla biraz işlerde durgunluk var. Bunları hissedebiliyoruz. Dolardaki son artışta esnafımızı tedirgin etmekte. Dolardaki artışın sebeplerini esnafımızla istişare ederek onların içine su serpmeye çalıştık. Onlara geleceğin daha güzel olacağını 24 Haziran’dan sonra ekonominin daha istikrarlı olacağını söyledik” dedi.
“AFYON’DAN ŞER ODAKLARINA OY ÇIKMAZ”
‘Afyonkarahisar Milliyetçi muhafazakar bir şehirdir’ diyen Karnıbüyük, “Afyon’un hamuru bellidir. Afyon’un toprağı bellidir. Bizim Afyon’umuzda şer odaklarına karşı oy çok çıkmaz. Afyonkarahisar’ımız örfüne geleneğine devletine, milletine ve vatanına bağlıdır. Ülkemizdeki yaşanan durumlardan sonra ‘Cumhur İttifakında’ cumhurbaşkanımızı destekleyeceklerinden şüphemiz yoktur. Onun dışında da parlamentoda tabi ki Cumhur İttifakıyla beraber MHP’yi destekleyeceklerini umuyoruz. MHP’nin listelerinden güzel rakamlarla kazanacağız” diye konuştu.