Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

60-70 bin hanede internet yok

Bu haberin fotoğrafı yok
60-70 bin hanede internet yok

Karahisar TV’de yayınlanan Yerel Gündem programında Afyonkarahisar’ın haberleşme ve internet sistemi konuşuldu. Telekom Afyonkarahisar İl Müdürü Ahmet Ali Gedik, Afyonkarahisar’da ortalama 60-70 bin hanede internet olmadığını söyledi

Karahisar TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Emre’nin hazırlayıp sunduğu programa Türk Telekom Afyonkarahisar İl Müdürü Ahmet Ali Gedik ve Müdür Yardımcıları İbarahim Güney ile birlikte Zeki Kızılgöl katıldılar. Dünyanın sayılı iletişim şirketlerinden birisi olan Türk Telekom’un yaklaşık 35 bin kişiye istihdam sağladığını kaydeden Gedik, hayata geçirilecek yeni projelerle bu sayının daha da artabileceğini kaydetti.
“Lokum projesi büyük ilgi görecek”
Türk Telekom’un ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de iletişim, haberleşme dışında sosyal ve sportif alanda bir çok konuya duyarlı olduğunu belirten Ahmet Ali Gedik, “Sandıklı’da bulunan Türk Telekom Anadolu Lisesi’nin bunun en güzel örneklerinden birisidir” dedi. Dünyada ki iletişim öncüleri arasında yer aldıklarını söyleyen Gedik konuşmasına şöyle devam etti; “8 bit internet kullananlar artık 24 bit internet kullanacak. Türk Telekom bu artırım nedeniyle kullanıcılarından hiç bir ücret almayacak” dedi. Şirketin son abonelere yönelik gerçekleştirdiği kampan-yalar hakkında da bilgiler veren Gedik, “Lokum projesi ile Günde 1 saat internet kullanan müşterilerimizden 1 TL, üzerinde ise kaç saat olursa olsun 2 saat ücret alacağız. Kullanılmayan günlerde ise kesinlikle ücret alınmayacak. 1 megabit erişim hızı olan bu kampanyaya Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızın büyük ilgi göstereceğine inanı-yoruz. Projede Afyonkarahisar öncü illerden birisi ve kampanyada Türkiye genelinde 15 il arasında yerini almakta” şeklinde konuştu.
“İnternet iletişiminde
kopukluğa yer yok”
Türk Telekom’un dünya devleri arasında yer almasında en büyük payın personele ait olduğunu kaydeden Ahmet Ali Gedik, “7 gün 24 saat hizmet veren bir yapıya sahibiz. İnternet iletişiminde kopukluğa yer yoktur. Personeli-mizde bunun bilincinde olduğu için hizmet kalitemiz sürekli artı-yor” dedi. Afyonkarahi-sar’da son günlerde yaşanan olumsuz hava koşullarının hizmet noktasında geçici aksaklıklara neden olduğunu da söyleyen Gedik, “Soğuk konusunda Afyon son günlerde Rusya’yı aratmıyor. Ama personelimiz eksi hava sıcaklıklarında bile özverili bir şekilde çalışarak, arızalara anında müdahale ederek, sorunlara çözüyor” dedi. Müşterilerden gelen bütün ta-lepleri karşılamak için çalıştıklarını kaydeden Gedik, “Önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyetidir. Türk Telekom ailesi maddi boyutu asla birinci plana almaz. Bu yüzden şirketimiz sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın bile önde gelen iletişim devlerinden birisidir” diye konuştu. (Kocatepe)