Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

7 ilçede Mikrofinans birimleri kurulacak

7 ilçede Mikrofinans birimleri kurulacak
7 ilçede Mikrofinans birimleri kurulacak

Afyonkarahisar’a bağlı Bolvadin, Çobanlar, Dinar, Emirdağ, Sandıklı, Sinanpaşa ve Şuhut ilçelerine Mikrofinans birimlerinin kurulmasına karar verildi

Vali Yardımcısı Ali Şanlıer’in başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Afyonkarahisar’a bağlı Bolvadin, Çobanlar, Dinar, Emirdağ, Sandıklı, Sinanpaşa ve Şuhut ilçelerine Mikrofinans birimlerinin kurulması ve bu aşamada Özel İdare tarafından gerekli yardım ve kolaylığın sağlanmasına karar verildi.
Vali Yardımcısı Şanlıer’in başkanlığında yapılan toplantıda Şuhut, Sandıklı, Emirdağ, Dinar, Sinanpaşa, Bolvadin ve Çobanlar Kaymakamlarının yanı sıra söz konusu kurum amirleri de hazır bulundu.
Toplantıda; ayrıca Mikrofinans Şube Müdürlüğünün mikrokredi ve finans alanında KOSGEB ile iş birliğinin yanı sıra yaşlıların aktif yaşam kalitelerini artırmaya yönelik projenin hazırlık çalışmalarında da diğer kurumlarla daha etkin hareket etmesi kararı alındı.
Afyonkarahisar merkezinde bulunan Mikrofinans Şube Müdürlüğü; Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Sosyal Etüt Proje Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Zafer Kalkınma Ajansı, AB Temas Noktası ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile işbirliği halinde faaliyetlerini gerçekleştiriyor. (Kocatepe)