Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“800 bin araç Afyon’dan geçti”

Adalet ve Kalkınma Partisi
“800 bin araç Afyon’dan geçti”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve İl Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş partide basın toplantısı düzenledi.
BAYRAM OLAYSIZ GEÇTİ
Güzel bir atmosferde geçtiğini belirttiği Kurban Bayramını tekrar kutlayan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, vefat eden Giresun AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’ye Allah’tan rahmet diledi. Geride kalan Ağustos ayının Türk Milleti için zaferler olduğunu belirten Yurdunuseven, “Zafer Haftası ve Zafer Bayramı etkinliklerine Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımızın katılımıyla Şuhut’tan Kocatepe’ye kadar katılım gösterdik. Kurban Bayramı vesilesi ile tüm ilçelerimizi çok geniş katılımlarla ziyaret ederek halkımızla bir araya geldik. Bu arada çok net olarak Kurban Bayramı için söyleyebiliriz ki hiçbir olay olmadan, sıkıntı geçirmeden gayet güzel bir hava içerisinde kutlanmıştır” dedi.
DUBLE YOLLAR
KAZALARI AZALTTI
Her hafta mutat düzenlediği basın toplantısında bir icraat paylaşacağını yineleyen İbrahim Yurdunuseven, bu haftaki toplantıda karayollarının durumu hakkında bilgi paylaşmak istediğini kaydetti. Kurban Bayramı arifesinde özellikle bu paylaşımda bulunmak istediğini aktaran Yurdunuseven, “AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından bugüne kadar yaklaşık 16-17 bin kilometrelik bir duble yol ve bölünmüş yol gerçekleştirilmiştir. Toplamda Türkiye genelinde 20 bin kilometreye yakın oto yol ve duble yol AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştirilmiştir. Bunu da özellikle bayramda gittiğimiz duble yollarda çok rahat ulaşım sağlandığını gördük. İstatistik bilgiler olarak söyleyeyim, son 10 yıl içerisindeki ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarında bu yolların faaliyete geçmesiyle azalma meydana gelmiştir” diye konuştu.
AFYON’UN
KARAYOLUNDA PAYI BÜYÜK
Genel bayramlaşma programının gerçekleştiği Kurban Bayramının ikinci günü olan 2 Eylül Cumartesi günü itibariyle 500 bine yakın aracın Afyonkarahisar’dan geçiş yaptığını söyleyen Yurdunuseven, “Bu Afyonkarahisar için çok önemli bir rakam. Eminim ki daha sonraki günlerde de geçen araç sayısı 800 bine ulaşmıştır. Hükümetlerimiz döneminde yapılan tüm karayolları içerisinde Afyonkarahisar’da hakikaten büyük bir paya sahip. Afyonkarahisar’da bölünmüş yol ve karayolu açısından 600 kilometreye yakın yapılmıştır. Bundan dolayı ben hükümetlerimize, başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Reisimize, tüm hükümet üyelerimize, Sayın Bakanımıza ve bunda katkısı bulunan tüm milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
“KENDİSİNE SORMAK LAZIM”
İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel’in görevinden istifaya zorlandığı yönünde ki iddiaları soran Kocatepe Gazetesi muhabirinin sorusunu cevaplandırdı. Sözkonusu iddianın doğru olmadığını belirten Yurdunuseven şöyle konuştu: “Dinar İlçe Başkanımızın istifa ettirildiği veya istifa etti şeklindeki ifadeler doğru değildir. Hafta sonu itibariyle kongre çalışmalarımız başlıyor. Kongre tarihi belli olan ilçelerimiz var. 9 Eylül Cumartesi günü Çobanlar ilçemizde, 10 Eylül Pazar günü ise Emirdağ ilçemizde olmak üzere kongreler başlıyor. Diğer ilçelerimizin kongre tarihleri belirlenmedi. Genel merkezimizin kararı belli değil. Herhalde bu iddialar ‘bomba haber’  kendine göre ‘flaş haber’ yapmak isteyenlerce hazırlanmış. Şu anda öyle bir şey yok. Genel Merkezimiz çalışıyor. Karar verirse devam hususunda kendisiyle devam eder, kongre tarihini belirleriz. İlçe Başkanımızın böyle bir beyanı olup olmadığını bilmiyorum. Onu kendisine sormak lazım. Ben kendisiyle görüşmedim. Ama bayram ziyareti için Dinar’a gittiğimizde Burhanettin Başkan da oradaydı hiçbir şey konuşulmadı”  >> Burcu AYDIN’ın Haberi