Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AB bilgi yarışması düzenlendi – Kocatepe Gazetesi

AB bilgi yarışması düzenlendi – Kocatepe Gazetesi
AB bilgi yarışması düzenlendi

Avrupa Birliği (AB) Daimi Temas Noktası Ofisi, AB hakkındaki sorularla Rehberlik Araştırma Merkezi’nde bilgi yarışması düzenledi

Afyonkarahisar Valiliği Daimi Temas Noktası, geçen ay 300 öğrencinin katıldığı yazılı sınavın ardından bugün Afyonkarahisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Konferans Salonu’nda dereceye giren ilk altı ilköğretim öğrencisi ile final yarışmasını organize etti.
Afyonkarahisar Valiliği Daimi Temas Noktası Ofisi Koordinatörü hasan Hüseyin Oğuz, gençleri AB hakkında bilgi sahibi yapmayı amaçladıklarını bildirdi.
Yarışma sırasında Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Muhittin Varol, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Lokman Derya Solmaz ve çok sayıda veli, öğrenci ve öğretmen de hazır bulundu. Yarışmada birinciye tablet bilgisayar, ikinciye notebook, üçüncüye dünya klasikleri serisi ve teselli ödülü olarak da flash bellek verildi. Yarışmada birinciliği, Özel Zafer Koleji öğrencisi Melike Nur Dayı, ikinciliği Atatürk Sağlık Meslek Lisesinden Kübra Öz, üçüncülüğü, Osman Gazi Anadolu Lisesinden İbrahim Birlik kazandı. (Kocatepe)