Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AB gününde Afyonkarahisar rüzgarı esti

Bu haberin fotoğrafı yok
AB gününde Afyonkarahisar rüzgarı esti

9 Mayıs Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in himayelerinde, Avrupa Birliği Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ile işbirliği içerisinde Ankara Gençlik Parkı’nda Avrupa Günü Şenliği düzenlendi. Etkinlikte Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi tarafından stantlarda Afyonkarahisar’ın yerel ürünleri sergilendi

Programın açılışına Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun yanı sıra, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Jean Maurice Ripert, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kamil Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Gökşin, çok sayıda bürokrat ve başkentli katıldı.
Türkiye’nin bütün illerindeki valilik Avrupa Birliği ofislerinin davet edildiği şenlikte Avrupa Birliği ofisleri ve büyükelçilikler için stantlar kurularak yerel ürünler ve illerin kabul edilmiş projeleri bu stantlarda sergilendi. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Bağış’ın da bizzat ziyaret ettiği stantlara yoğun ilgi gösterildi.
Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi tarafından kendilerine tahsis edilen stantlarda Afyonkarahisar’ın yerel ürünleri sergilendi. Kızılay Madensuyu, lokum ve sucuk başta olmak üzere Haşhaşella, Keçe gibi yerel ürünlerimiz standı ziyaret eden misafirler tarafından yoğun ilgi gördü. Yerel ürünlerimiz misafirlere ikram edilirken Afyonkarahisar’da yürütülen AB merkezli proje kitapçıkları, Afyonkarahisar’ın tanıtımına ilişkin broşür ve benzeri yayınların da dağıtımı yapıldı.
AB BAKANI’NA
AFYONKARAHİSAR
MADENSUYU İKRAM EDİLDİ
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası ofisi tarafından 9 Mayıs Avrupa Günü Şenlikleri kapsamında açılan standı ziyaret etti. Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Avrupa Birliği çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Bağış’a stantta Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi Koordinatörü H. Hüseyin Oğuz tarafından Afyonkarahisar’ın yerel ürünleri ve Afyonkarahisar Kızılay Madensuyu ikram edildi.
Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi tarafından yapılan açıklamada, başta Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış olmak üzere, şenliğe katılan büyükelçiler ve bürokratların yanı sıra vatandaşların da standa yoğun bir ilgi gösterdiği belirtildi. Yapılan açıklamada ayrıca stantta dağıtımı yapılan yerel ürünlerin temininde emeği geçen Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’na, Afyonkarahisar Ticaret Borsası’na, Ogaş Şekerleme’ye, Altınay Şekerleme’ye, Cumhuriyet Sucukları’na, Kızılay Madensuyu İşletmesi’ne, AŞPA Gıda’ya, Akkent Şekerleme’ye, Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’ne, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne ve Keçeci Tahsin Düzağaç’a teşekkür edildi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti