Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ABank, Afyon ile büyüyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
ABank, Afyon ile büyüyor

Anadolu Grubu iştiraklerinden ABank, büyüme hedefleridoğrultusunda yeni şubeler açmaya devam ediyor. Üç yıl içerisinde 150 şubeye sahip orta ölçekli bir banka olmayı hedefleyen ABank, Haziran 2011’de faaliyete giren Afyonkarahisar şubesinin resmi açılış törenini, 3 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleştirdi

Geçtiğimiz yıl 10 yeni şube açan ABank, uzun vadeli organik büyüme stratejisi kapsamında şubeleşmeye devam ediyor. 63 şubesi ile Türkiye ekonomisinin yüzde 85’e hitap eden ABank, Haziran 2011’de faaliyete giren Afyonkarahisar şubesinin resmi açılış törenini, dün gerçekleştirdi. ABank’ın Afyonkarahisar şubesinin açılış törenine ABank Genel Müdürü Hamit Aydoğan da katıldı.
Afyonkarahisarlılar’a Süleyman Gönçer Caddesi’nde açtığı şubesi ile hizmet veren ABank, hem Perakende ve İşletme Bankacılığı hem de Kurumsal / Ticari Bankacılık alanındaki ürünleri ile müşterilerine en uygun çözümleri sunmayı amaçlıyor. Şubenin müdürlük görevini ise Safter Çetinkaya yürütüyor.
Yıl boyunca şubeleşme eğilimini güçlendirmeyi amaçlayan ABank, Adana, Balıkesir, Ankara ve Ege Bölgesi’nde yeni şubeler açmayı planlıyor.(Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti