Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ABYD, Kocatepe’nin 56. yılını kutladı

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği (ABYD) Yönetim Kurulu üyeleri gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek 56. kuruluş yıldönümünü kutladı

 

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri gazeteniz Kocatepe’nin 56. kuruluş yıldönümü nedeniyle gazete sahibi Sezer Küçükkurt ve çalışanlarını ziyaret etti.
BİRLİKTELİĞİN BÜYÜK FAYDASI VAR
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Kocatepe Gazetesi’nin sahibi Sezer Küçükkurt derneğin yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Küçükkurt şunları söyledi: “Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’nin değerli yönetim kurulu üyelerine bizleri bu mutlu ve özel günümüzde yalnız bırakmadıkları, hatırladıkları için çok teşekkür ederiz. Kocatepe Gazetesi olarak Afyonkarahisar basın birliğine bizlerde elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Bugün yakaladığımız bu birliktelik, derneğimiz çatısında kurulan beraberlik Afyonkarahisar’da hem ilimiz adına hem de mesleğimiz adına önemli kazanımlara vesile oluyor. Bu nedenle ziyaretimize gelen ve gelemeyen tüm gazetecilerimize, dernek üyelerimize, yöneticilerimize bir kez daha Kocatepe Gazetesi olarak teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin aynı şekilde devam etmesini diliyorum.”
KOCATEPE BASININ GÜZİDE TEMSİLCİSİ
Derneğin Onursal Başkanı Hacı Hakkı Özsoy ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar basının güzide temsilcilerinden Kocatepe Gazetesi’nin 56 yıllık istikrarlı, güvenilir, tarafsız, güzel bir yerel gazete örneği olduğunu söyledi. Özsoy, “Kocatepe Gazetesinin 56. kuruluş yıldönümünü kutlarken güzel çalışmalarını devamını diliyorum.” dedi.
NİCE 56. YILLARA
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Emin Birliktir, Kocatepe Gazetesi’nin 56. kuruluş yıldönümünü kutladı. Kocatepe Gazetesi’nin 56 yıllık yayın hayatında bir çok başarıya imza attığını belirten Birliktir, “Çocukluğumuzdan beri bildiğimiz bizim matbaamızla komşu olduğumuz gazete kurucuları rahmetliler İbrahim Küçükkurt ile Şükrü Küçükkurt’un komşu oldukları gazetemizdir. O nedenle Sezer Küçükkurt kardeşimize de yayın hayatında başarılar diliyoruz. Amcası ve babasının gösterdikleri başarıların devamını diliyoruz ki maşallah öyle de gidiyor. İnşallah daha nice 56. yıllara olsun. Sezer Küçükkurt’un şahsında tüm çalışanlara başarılar diliyorum.” diye konuştu.
RAHMETLİ KÜÇÜKKURTLAR’IN
RUHLARI ŞAD OLSUN
Megabirlik A.Ş temsilcisi Mehmet Emin Güzbey, Kocatepe Gazetesi, Türkeli Gazetesi ve Odak Gazetesi başta olmak üzere diğer gazetelerin Afyon’da okul niteliğinde gazeteler olduğunu kaydetti. Güzbey şöyle konuştu: “Rahmetli İbrahim Küçükkurt, rahmetli Şükrü Küçükkurt’un ruhları şad olsun. Onların açtıklar yolda yeğeni ve oğlu Sezer Küçükkurt başarılı bir şekilde devam ediyor. Bir şeyi kurmak kolaydır. Ama onu aynı hassasiyetle devam ettirebilmek daha bir güçtür. Ben Sezer kardeşimi tebrik ediyorum. Kocatepe’ye de nice başarılı yayın yılları diliyorum.”
KOCATEPE İLKELİ VE
DOĞRU HABERCİLİĞİN ADRESİ
Afyonhaber.com ve Radyo 03 sahibi Ömer Elçi, Kocatepe Gazetesinin 56. yılını yürekten kutladığını söyledi. Kocatepe Gazetesi çalışanlarına başarılar dileyen Elçi, “Tabii ki yerel gazetelerimiz çok önemliler. İnşallah bu pandemi dönemi sonuçlanırsa tüm basın yayın camiasının işlerinin iyi olacağına inanıyorum. Teşekkür eder hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı. Hisar Gazetesi Sahibi Hakan Dilek, Kocatepe Gazetesinin 56. kuruluş yıldönümünü kutlayıp başarılı hizmetlerin devamını diledi. Ege TV İl Temsilcisi ve afyonhaberturk.com sahibi Faruk Kılınç, Kocatepe Gazetesi ile aynı yaşta olduğunu belirterek, “Kocatepe Gazetesine başarılarının devamını diliyorum. Kocatepe ilkeli, güvenilir, yarım asrı aşkın doğru haber veren Kocatepe Gazetesine nice sağlıklı yıllar diliyorum.” dedi.
TÜRKİYE’DE KOCATEPE GİBİ
GAZETELERİN SAYISI 5’İ GEÇMEZ
Gazeteci Mehmet Abdioğulları ise Kocatepe Gazetesi’nin Afyonkarahisar’ın ve bölgenin tanınmış, omurgalı bir yayın organı olduğunu vurguladı. Şehirlerin meydanları ve medyasıyla anıldığını dile getiren Abdioğulları sözlerine şöyle sürdürdü: “Şehirler akıllarda ve zihinlerde meydanları ve medyalarıyla kalır. Canlı tarih olan ve yakın tarihe ışık tutan Türkeli Gazetemizle birlikte Kocatepe Gazetemiz bizim Afyonkarahisarımızın vazgeçilmezleri arasındadır. Çünkü 56 yıl dile kolaydır. Birçok fırtına, birçok darbe bir çok siyasi değişim rüzgârına rağmen ayakta kalmayı başarabilmiş, omurgasını aynı standartta durarak kendisini ve şehrini temsil eden güzide bir gazetemizdir. Her gün er meydanına çıkmak kolay değildir. İnsanlar düğünlerine ve cenazelerine çok önem verirler. Bizim için bunlar er meydanına çıkmaktır. Ama her gün er meydanında aynı kalitede ve aynı çizgide durmak gerçekten bir hassasiyet gerektirir. O yüzden bu nadide gazetelerimize önem verip sahip çıkmak gerektiğini düşünüyorum. Türkiye genelinden Cumhuriyet tarihinden bu tarafa Kocatepe gibi gazetelerin sayısı 5’i geçmez. Bu çok önemlidir. İşte bu nedenle Afyonkarahisar’ın tüm gazete temsilcileri olarak ziyarete geldik. Ben Sezer Küçükkurt kardeşime bayrağı aynı hassasiyetle dalgalandırdığı için teşekkür ediyorum. Kocatepe çalışanlarına başarılar diliyorum. Bende bu gazetede çırak olarak yetişmenin gururunu yaşıyorum.”
KOCATEPE GERÇEKTEN
TAM BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ
Kocatepe Gazetesi’nin eski yazarlarından dernek üyesi iş insanı Muammer Türker şu ifadeleri kullandı: “Kocatepe Gazetesi’nin yolculuğunda kaptanlığını yapmış olan İbrahim Küçükkurt başta olmak üzere Şükrü Küçükkurt ve Şükrü ağabeyimizin oğlu Sezer Küçükkurt bu gazetenin ayakta kalmasını sağlamışlardır. Ben de hasbelkader İbrahim amca ile Şükrü amcanın sağlıklarında gazetede ‘Ekonomist Gözüyle’ başlığında ayda bir yazı yazardım. Rahmetlilerin vesilesi ile yazılar yazmıştım. Küçücük bir köşe yazarlığının bile insanın mensubiyetini artırdığını gördüm. Bunun mutluluğunu yaşıyorum. Bu bayrağı devir alıp layık şekilde devam ettiren Sezer Küçükkurt’a başarılarının devamını diliyorum. Gerçekten tam bağımsız ve tarafsız bir şekilde yayın hayatına devam etmekte olan Kocatepe Gazetesinin başlangıçtan itibaren bu yoldan hiç ayrılmadan ilerlemesini temenni ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” >> Burcu Aydın’ın haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti