Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Acı Bilanço: Bayramın İlk İki Günündeki Trafik Kazalarında 14 Vatandaşımız Hayatını Kaybetti! 1000’i Aşkın Yaralı Var

Ramazan Bayramı tatilinin ilk iki gününde kaydedilen çok sayıda trafik kazasında 14 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. İşte detaylar…

Ramazan Bayramı tatilinin ilk

Bayram Tatili acı başladı. Yurdun çeşitli illerindeki 1000’e yakın trafik kazasında 14 vatandaşın hayatını kaybettiği açıklanırken sayının 1000’i aşkın yaralı ile birlikte ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

 

BAKAN YERLİKAYA AÇIKLADI: BAYRAMIN İLK GÜNÜNDE 9 ÖLÜ, 1047 YARALI

Bayramın ilk gün trafik kazaları bilançosu resmi ağızdan, İçişleri Bakanı Yerlikaya tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Bakan Yerlikaya, ilk günde 9 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, bin 47 yaralı bulunduğu bilgisini paylaşırken toplam trafik kazasının 651 olduğunu belirtti. 9 günlük bayram tatili ile ilgili olarak yollarda alınan önlemler ve denetimler hakkında bilgi paylaştı. Bu kapsamda Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı:

 

“Bayram tatilinin 1. günü 6 Nisan 2024 Cumartesi tarihinde 24 saatlik sürede; 651 trafik kazası meydana geldi. 411 bin 588 araç denetlendi. 19 bin 654 araca hız ve radar işlemi, 37 bin 130 araca ise diğer işlemler yapıldı. Trafik kazalarında maalesef 9 vatandaşımız hayatını kaybetti, 1047 vatandaşımız ise yaralandı.”

 

BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜNDE 6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bayramın ikinci günündeki trafik kazaları sonucu 6 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı bildirildi. İkinci güne dair öne çıkan trafik kazalarından biri Düzce’de yaşandı. Gölyaka ilçesindeki zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

İçmeler Mahallesi mevkiindeki zincirleme kazada 2 otomobil ve 1 hafif ticari araç çarpıştı. Zehranur Bülbül yaşamını yitirirken B.B, B.E. ve T.M.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen Gölyaka Kaymakamı Ali Tuğrul Yıldız ve Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun incelemelerde bulundu.

Adıyaman’da gerçekleşen trafik kazasında 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. G.G. yönetimindeki kamyon ile sürücüsü belirlenemeyen otomobil çarpıştı. Otomobilde bulunan yolcular Furkan Geyik ile Fırat Yılmaz hayatını kaybetti. Kaza, Adıyaman-Kahta kara yolunda gerçekleşirken olay yerine sağlık, itfaiye ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

Fırat Yılmaz 19, Furkan Geyik 23 yaşındaydı.

ACI BİLANÇO BAYRAMIN İLK İKİ GÜNÜNDEKİ TRAFİK KAZALARINDA 14 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ! 1000’İ AŞKIN YARALI VAR

3 YAŞINDAKİ BEBEK CAN VERDİ

Mersin’de bayram tatilini geçirmek üzere memleketine gelen araçta bilanço çok acı oldu, 3 yaşındaki bebek hayatını kaybetti. 47 AS 423 plakalı TIR ile 06 DRB 857 plakalı Mercedes marka otomobilin çarpışması ile meydana gelen Nusaybin’deki kazada 4 kişi de yaralandı. Akşam saatlerinde meydana gelen ve derin üzüntüye neden olan kazada Şerzan Botan A. İsimli bebek hayatını kaybetti.

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında C.T. (55) yönetimindeki 06 Z 3268 plakalı otomobil, takla atarak şarampole yuvarlandı. Otomobilde bulunan M.T. olay yerinde hayatını kaybederken sürücü ile E.S. isimli kişi yaralandı. Yaralıların Akdağmadeni Devlet Hastanesi’ne kaldırdığı kaydedildi.

 

 

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti