Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Açık cezaevi personeli Hüdai Kaplıcaları’nda izole oluyor

Sandıklı İlçesi’nde koronavirüs tedbirleri

Sandıklı İlçesi’nde koronavirüs tedbirleri kapsamında, Sandıklı Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda görev yapan personeller dönüşümlü olarak Hüdai Kaplıcaları’ndaki tesiste apart odalarda izole edilmeye başlandı

 

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçedeki açık cezaevinde görev yapan infaz ve koruma memurlarının Hüdai Kaplıcalarına apart odalarda ücretsiz olarak konaklaması için gerekli talimatı verdi.
Sandıklı Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü, Remzi Uluşahin, “Uygulamadaki amaç, personelimizin dışarıdan cezaevlerine herhangi bir hastalık getirmemesidir. Gerekli talimatlar doğrultusunda görevli 12 personelin izole edilmesi için Sandıklı Belediyesine ait Hüdai Kaplıcalarındaki tesisteki apart odalara yerleştirilmiştir. Bu çalışma, Adalet Bakanlığımızın insan sağlığına verdiği önemin bir göstergesidir. İnşallah herhangi bir hastalık olmadan buradan çıkmayı Allah bizlere nasip etsin.” dedi.
Sandıklı Cumhuriyet Savcısı Uğur Korkmaz da, infaz ve koruma memurlarının herhangi bir ihtiyacında kendilerine rahatlıkla ulaşabileceğini belirterek, “Personelimize kaldıkları süre boyunca, günlük üç öğün yemek vereceğiz. Ailelerin ihtiyaçları için de bir kadın, bir erkek personelimizi görevlendirdik. Bir sıkıntınız olduğu zaman biz buradayız.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti