Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Açık hava toplantısı mekanları belirlendi

Bu haberin fotoğrafı yok
Açık hava toplantısı mekanları belirlendi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, Afyonkarahisar’da yapılacak açık hava toplantılarının mekanlarını ve güzergahlarını belirledi

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Afyonkarahisar’da açıkhava toplantısı için 3 yer tanzim edildi. Bu yerlerden birincisi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan PTT Başmüdürlüğü ile Zafer Müzesi arasında kalan alan olarak tespit edildi.
Bu miting alanına yürüyüş güzergahı ise Alpaslan Türkeş Bulvarı ile Gazlıgöl Caddesinin kesiştiği, Demiryalayan Türbesinin bulunduğu kavşaktan başlayacak, Gazlıgöl Caddesini takiben Cumhuriyet meydanında bulunan PTT Başmüdürlüğü ve Zafer Müzesi arasında sona erecek.
Bu miting alanı için Alpaslan Türkeş Bulvarı ile Gazlıgöl Caddesinin kesiştiği Demiryalayan Türbesinin bulunduğu kavşak toplanma, Cumhuriyet meydanına çıkan sokaklar ve caddeler dağılma alanı olacak.
Afyonkarahisar’da ikinci açık hava toplantısı mekanı ise Cuma günü kurulan semt pazarı. Bu miting alanına gitmek isteyenler Alpaslan Türkeş Bulvarı ile Gazlıgöl Caddesinin kesiştiği Demiryalayan Türbesinin bulunduğu kavşaktan Gazlıgöl ve Milli Birlik Caddelerini takiben, Çocuk Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile 27 Ağustos İlköğretim Okulu arasında bulunan semt pazarı alanına ulaşacaklar. Bu miting alanı ile ilgili toplanma alanı Alpaslan Türkeş Bulvarı ile Gazlıgöl Caddesinin kesiştiği, Demiryalayan Türbesinin bulunduğu kavşağı olarak tespit edilirken, dağılma alanı olarak Çocuk Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile 27 Ağustos İlköğretim Okulu arasındaki semt pazarı alanına çıkan sokaklar ve caddeler kullanılacak.
İlimizdeki 3’üncü açık hava toplantısı mekanı ise Fatih Kavşağı’ndaki pazar yeri olarak belirlendi.
Yürüyüşler, Kocatepe Caddesi ile Mithat Paşa Caddesi kavşağından başlayacak, Kocatepe Caddesini takiben Fatih Kavşağındaki Pazar yeri Meydanında sona erecek. Kocatepe Caddesi ile Mithat Paşa Caddesi kavşağı toplanma, Fatih Kavşağındaki miting alanına çıkan sokaklar ve caddeler dağılma alanı olacak.
İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6’ncı maddesi ile bu Kanunun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 3’ncü maddesine göre hazırlanan Afyonkarahisar İl Merkezindeki Açık Hava Toplantı Yeri ile Yürüyüş Güzergahları ve dağılış alanları hakkındaki bu karar, Belediye hoparlöründen ve mahalli gazetelerde ilan edildiği tarihten 15 gün sonra yürürlüğe girmiş olacaktır” denildi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti