Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Açıkgözoğlu, aday adaylığını açıkladı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Açıkgözoğlu, aday adaylığını açıkladı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgözoğlu, görevinden istifa ederek AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldu

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgözoğlu, Garden Kale Otel’de düzenlediği basın toplantısıyla 2011 Genel Seçimleri’nde AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dener ile AK Parki Afyonkarahisar Kadın Kolları Fatma Akbaba’nın katıldığı toplantıda konuşan Açıkgözoğlu, 2004 yılından bu yana Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Afyonkarahisar Teşkilatı’nda çeşitli görevlerde bulunduğunu belirterek, “Hali hazırda hizmet etmekte olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkan Yardımcılığı’ndan istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı olmak üzere siz değerli Başkanlarımla ve çalışma arkadaşlarımla, dostlarımla, basınımızın değerli temsilcileriyle Afyonkarahisar kamuoyuyla düşüncelerimi paylaşmak istiyorum” dedi.
Ortak akıl vurgusu
Açıkgözoğlu, neden milletvekili aday adayı olduğunu da şöyle açıkladı:
“Ortak akılla Afyonkarahisarımızın problemlerine çözüm üretmek için aday adayı oldum. Afyonkarahisarımızın özellikle tarım sektöründe sahip olduğu ve dünya çapında rekabet gücü sağlayacak bilimsel, ekonomik, sosyal ve kültürel değerleri ve birikimini ortaya çıkarıp yenilik yoluyla Afyonkarahisarımızın ekonomisine ve sosyal yapısına faydalı olmak için milletvekili aday adayı oldum.”
Jeotermal enerjinin de Afyonkarahisar için önemini vurgulayan Açıkgözoğlu, “Afyonkarahisar’ın dünya çapında değerlerinden jeotermal enerjiyi kullanarak teknolojik sera konusunda öncülük ederek bu konuda yatırım yapacak yatırımcılara katkımızı örneklendirmiş olduk” diye konuştu.
Ekonomik yatırımların devamı için
Açıkgözoğlu, ekonomi alanındaki çalışmalarını da özetleyerek “Afyonkarahisarımızın sahip olduğu genç dinamik iş gücü potansiyelini değerlendirmek üzere gençlerimizin istihdamı konusunda yeni yatırımcıların Afyonkarahisar’a gelmesine ve Afyonkarahisar’da yatırım yapmalarına yardımcı oldum ve Afyonkarahisar’ın gençlerin işsizliğine bir nebze çare olmaya çalıştık. Konusunda uzman bir tekstil firmasının Afyonkarahisar’da yatırım yapmasına vesile olduk. Bu tür yatırımların Afyonkarahisar’da devamını sağlamak amacıyla milletvekili aday adayı oldum” ifadelerini kullandı.
Açıkgözoğlu, milletvekilliği aday adaylığını açıklamasının ardından AK Partililerin tebriklerini kabul etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti