Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Acil diş hizmetleri artık 7 gün 24 saat

Acil diş hizmetleri artık 7 gün 24 saat
Acil diş hizmetleri artık 7 gün 24 saat

İki ay kadar önce eski devlet hastanesinin yenilenerek Ağış Ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmete girmesine rağmen bazı eksiklikler nedeniyle burada verilemeyen Acil Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri’nin merkezde verilmeye başlandığını açıklayan Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin acil ağız ve diş sağlığı hizmetlerini 7 gün 24 saat kesintisiz olarak verdiğini belirtti

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin geçen aralık ayında Eski Devlet Hastanesi C Blok’ta hizmet vermeye başladığını hatırlatan Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, aradan geçen 3 aylık süreye rağmen acil diş sağlığı hizmetlerinin bir takım sıkıntılar nedeniyle Afyonkarahisar Devlet Hastanesi bünyesinde verildiğini ifade etti. Taşınma işlemlerinin tamamen sona ermesinin ardından Ağız Diş Sağlığı Merkezi’ndeki yardımcı sağlık personeli ile idari personel eksikliğinin de giderildiğini açıklayan Erenoğlu, “Devlet Hastanesinde verilen acil ağız ve diş sağlığı hizmetleri sona erdirilerek yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine aktarılmıştır.” dedi.
Ağız Diş Sağlığı Merkezi’ndeki acil hizmetlerin hafta sonları da dahil olmak üzere haftanın her günü 24 saat verileceğini ifade eden Erenoğlu konuyla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü, “Hizmette bütünlük esasını gözeterek halkımızın ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin tamamını tek merkezde yürütülmesi gerekliliğini benimsemiş olmamıza rağmen, elimizde olmayan yardımcı sağlık personeli sıkıntısı nedeniyle maalesef bu görüşümüzü tam manasıyla uygulama olanağı bulamamıştık. Her zaman halkımızın menfaatini düşünerek hareket ettiğimizden bu eksikliğimizi kısa süre içerisinde gidermiş bulunuyoruz. Halkımızın bu güne kadar göstermiş olduğu anlayış ve sabır için teşekkür ediyoruz. Yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde kesintisiz 24 saat acil diş sağlığı hizmetleri verilmektedir.” (Kocatepe)