Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Acil Konaklama İmkânı Sunacağız”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Refakatçi Konaklama Evi” ve “Belediye Misafirhanesi” projeleriyle acil barınma ihtiyacı duyanlara geçici konaklama imkânı sağlayacaklarını belirtti.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, gerçekleştireceği 109 proje arasında yer alan “Refakatçi Konaklama Evi” ve “Belediye Misafirhanesi” projeleriyle ilgili açıklama yaptı.
Başkan Adayı Uluçay açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: “Belediye misafirhanesi projemizle acil barınma ihtiyacı duyan vatandaşlarımıza geçici konaklama imkânı sağlayacağız. Sosyal yardımlaşmaya başvuru yaparak barınma talebinde bulunan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak bu hizmeti sunacağız. Bir diğer projemiz olan refakatçi konaklama evi projemizi de devlet hastanesi karşısında faaliyete geçireceğiz. Burada konaklama ihtiyacı olan yoğun bakım hastaları refakatçilerine ücretsiz konaklama imkânı sağlanacak. Halkımıza değer katacak projelerimizle tüm hemşehrilerimize en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti