Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Acımız da bir, sevincimiz de

Bu haberin fotoğrafı yok
Acımız da bir, sevincimiz de

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Asker Uğurlama’ geceleri devam ediyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban 1992/2 tertip asker adaylarını ağırladı

Gecede asker adaylarına Kur-an’ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Başkan Çoban, askere gidecek gençlerin memleketlerine kazasız belasız dönmelerini temenni etti. Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programda Mevlit-i Şerif ve ilahiler okunarak dualar edildi.
ALLAH BURNUNUZU KANATMASIN
Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz, Afyonkarahisar’da ilk kez bir Belediye Başkanı’nın böylesine güzel bir organizasyon düzenlediğini ifade ederek, Başkan Burhanettin Çoban’a teşekkür etti. Akagündüz, askere gidecek olan gençlere de hayırlı teskereler diledi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise asker gecelerinin düzenlenmesinde emeği geçen mahalle muhtarlarına teşekkür etti. Askerlerimizin burnu dahi kanamadan memleketlerine dönmelerini dileyen Başkan Çoban; mehmetçiklerin kutsal vatan görevini fedakarca yapacaklarına olan inancının tam olduğunu söyledi.
KUR-AN’I KERİM VE
TÜRK BAYRAĞI HEDİYE EDİLDİ
Belediye olarak gerek mahalle muhtarları ile gerekse de mahalle sakinleriyle bir ve beraber olduklarını kaydeden Başkan Çoban; “Acımız da bir sevincimiz de bir” şeklinde konuştu.
Afyonkarahisar Belediyesi olarak vatandaşların sıkıntılarını ortak olmayı sürdüreceklerini anlatan Başkan Çoban “Gönlümüz ve kapımız sizlere bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada açık olmaya devam edecek. Bize her konuda her zaman gelebilir, her türlü müşkülatınızı iletebilirsiniz. Bize ait olmayan tüm görevlerde bile en azından ciddi bir şekilde ilgileneceğimizden emin olunuz.” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından asker adaylarına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile mahalle muhtarları tarafından Kur-an’ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi. Geceye Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Şehitoğlu ve Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın yanı sıra çok sayıda mahalle muhtarı ile asker adayları katıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti