Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adalet Bakanlığı, avukatlar için çalışma yapıyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Adalet Bakanlığı, avukatlar için çalışma yapıyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Mart’ta bir saldırı sonucunda hayatını kaybeden Avukat Hüseyin Bürhan Hayran’ın ailesini ziyaret etti. Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e avukatlık mesleği ile ilgili çalışma yapılması talimatını verdiğini kaydetti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Burdur’daki programından sonra Ankara’ya dönerken Afyonkarahisar’a uğradı. 30 Mart’ta bürosunda uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Avukat Hüseyin Bürhan Hayran’ın Karaman Mahallesi’ndeki evine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Yaklaşık 20 dakika Hayran ailesiyle görüşen Bakan Eroğlu, bu saldırı dolayısıyla üzüntü duyduğunu söyledi. Eroğlu, “Savunma yapan bir avukatın bu şekilde öldürülmesi, şehit edilmesi hakikaten hepimizin yüreğini dağladı. Burhan Bey son derece olgun, kültürlü, beşeri münasebetleri açısından fevkalade bir insandı. Keza eşi de öyle. O’nun bu şekilde öldürülmesi bütün camiyayı, sadece avukatlık ve yargı camiasını değil herkesi üzdü. Hemşehri olarak beni de fevkalade üzdü” dedi.
Başbakan talimat verdi
Hayran ailesine başsağlığı dileklerini iletmek için ziyarette bulunduğunu kaydeden Eroğlu, “Biz de eşini, çocuklarını, annesini ziyaret için gelmiştik. Başımız sağolsun. Makamı cennet olsun. Ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Bu gibi durumlarda mutlaka gerekli tedbirlerin alınması lazım. Bildiğim kadarıyla Başbakanımız Adalet Bakanımıza talimat verdi. Onlar da bir çalışma yapıyor. İnşallah bu şekilde hadiseler olmaz diye ümit ediyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)