Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana’dan Çanakkale’ye pedal çevirecek – Kocatepe Gazetesi

18 Mart Şehitleri Anma
Adana’dan Çanakkale’ye pedal çevirecek

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yıl dönümü programlarına katılmak için, Adana’dan yola çıkan Adanalı bisikletçi Koltuk 6 günlük yolculuğun ardından Afyonkarahisar’a ulaştı.
253 bin kefensiz yatan şehit için 253 bin pedal çevireceğini belirten Kotluk, “Adana’dan Afyonkarahisar’a gelmek oldukça zor oldu. Konya ve Karaman arasında fırtına vardı. Yağmur yağması için çok bekledim fakat Afyonkarahisar Çay’a gelene kadar yağmur yoktu. Önceki seferlerimde günlük 130-140 kilometre pedal çevirirken bu seferimde 65 kilometrede kaldım. Yorgunluktan değil hava şartları izin vermiyor. Hava şartları müsaade ederse Uşak, İzmir üzerinden Balıkesir’in Havran İlçesi’nin Çamlık Köyü’nde mezarı bulanan Seyit Onbaşı’yı ziyaret etmek istiyorum. Son olarak Havran’dan Küçükkuyu’ya ve en son Çanakkale’ye ulaşmayı planlıyorum” dedi.
Ortalama 1420 kilometre pedal çevirecek olan Kotluk, Afyonkarahisar’a ulaşmasıyla birlikte 650 kilometreyi tamamladığını aktardı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti