Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aday Yılmazaslan, Başkan Birliktir’i ziyaret etti

Madeni Sanatkârlar Odası Başkan

Madeni Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Mustafa Yılmazaslan ve ekibi Madeni Sanatkârlar Odası ve ESKKK Başkanı M. Emin Birliktir’le bir araya geldi

 

Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Mustafa Yılmazaslan, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Mahmut Emin Birliktir’i ziyaret etti.
YILMAZASLAN: ESNAFIMIZI TEMSİL ETMEK İÇİN
GÖREVE TALİBİZ
Şubat ayı sonunda yapılacak olan Madeni Sanatkârlar Odası seçimine aday olan Mustafa Yılmazaslan yönetim kurulu üye adaylarıyla beraber M. Emin Birliktir’le karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Afyonkarahisar’ın en büyük odalarından biri olan Madeni Sanatkârlar Odası Başkanlığına esnafı temsil için görev almaya talip olduklarını belirten Yılmazaslan, “Esnafımızı layıkıyla temsil etmek amacıyla Şubat ayı sonunda yapılacak olan seçime adaylığımızı açıkladık. Yönetimimizde yer alacak isimlerle birlikte M. Emin Birliktir Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Bizi kırmayarak kabul eden Başkanımıza şahsım ve yönetim kurulu üye adaylarım adına teşekkür ediyorum.” dedi.
BİRLİKTİR: HUZURLU
BİR SEÇİM DİLİYORUM
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ESKKK Başkanı Mahmut Emin Birliktir şunları kaydetti: “Seçimlerin madeni sanatkâr esnafına hayırlar getirmesini ve huzurlu bir ortamda seçim yapılmasını temenni ediyoruz. Esnafımıza hepimize yakışan bir seçim olmasını diliyoruz.”
Madeni Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Mustafa Yılmazaslan daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti