Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Adayımız Fatih Erbakan’dır”

Yeniden Refah Partisi Genel

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Bayram Sakartepe, partisinin Çobanlar İlçe Başkanlığı kongresinde kesin konuştu. Sakartepe, “Kararımız Milli Görüş Yeniden Refah Partisi, 13. Cumhurbaşkanı adayımız Fatih Erbakan’dır” dedi

 

Yeniden Refah Partisi Çobanlar İlçe Başkanlığının ikinci olağan kongresi önceki gün yapıldı. Seçime tek listeyle katılan Başkan adayı Muhammet Uysal ve ekibi göreve seçildi.
ÇETİNEL: MÜSLÜMANLAR SİYASETE ÖNEM VERMELİ
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Gufran Çetinel, ilçe kongrelerinin tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. Çetinel yaptığı konuşmada Milli Görüş’ün merhum Lideri Necmettin Erbakan’ın, siyaseti önemsemeyen Müslümanlar’ı, Müslümanlar’ önemsemeyen siyasetçilerin yöneteceği sözünü hatırlatarak siyasete önem verilmesi gerektiğini dile getirdi.
SAKARTEPE: ÇOBANLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Av. Bayram Sakartepe, Çobanlar İlçe Başkanlığı kongresinde partililere hitap etti. Sakartepe, Anadolu’nun her ilçesinin ayrı bir önem arz ettiğini vurgulayarak iktidara uzanan yolda durmadan ve yorulmadan ilerleyeceklerini ifade etti. Sakartepe, “Afyon’da Çobanlar ilçemizin yanı sıra İzmir’imizde beş yüz bin nüfuslu Bayraklı ilçemizde ve iki yüz bin nüfuslu Torbalı ilçemizde partimizin kongreleri var. İl Başkanımız bizi davet ettiğinde ‘Çobanlar bizim için çok önemli kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağım. İzmir’de siz yedi yüz bin nüfuslu iki ilçemizin kongresini yaparsınız. Ama biz gidip Çobanlarlı kardeşlerimizle buluşacağız.’ dedim.” dedi.
“KARARIMIZ YENİDEN REFAH ADAYIMIZ ERBAKAN”
Çobanlar İlçe Başkanlığı kongresine katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Av. Bayram Sakartepe, anket şirketleri ve ulusal medyanın tavırlarına anlam veremediklerini söyledi. Sakartepe, “Anket şirketleri, televizyon kanalları bizlere ‘Bizim sizi göstermemiz için lütfen ittifakınızı seçin.’ şeklinde taleplerde bulunmaktadı. Aksi halde Yeniden Refah Partisi’ni kararsızlara yazacaklarını belirtiyorlar. Bu durum karşısında duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Kardeşim ben kararsız değilim. Ben son derece kararlıyım. Kararımda Milli Görüş ve Yeniden Refah Partisi’dir. Bu kadar net mesaj varken sen beni nasıl kararsızlara yazacaksın.” diye konuştu. Sakartepe, partisinin Cumhurbaşkanı adayının Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan olduğunu sözlerine ekledi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi