Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Adaylarımızın Verdikleri Tüm Sözlerin Arkasındayız”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, şehrin ilçe ve beldelerinde 58 seçim bürosunun açılışını tamamladı. Açılışlarda konuşan Taytak, “Başkan adaylarımızın meydanlarda vermiş olduğu tüm sözlerin arkasındayız.” dedi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi il merkezi, ilçeler ve beldelerde 58 seçim bürosunun açılışı yaparak, vatandaşlarla buluştuklarını belirtti. Taytak’ın her gittiği ilçe ve belde de yoğun ilgi gördüğü gözleniyor. Milletvekili Taytak, hafta sonu il merkezine bağlı Erkmen, Salar, Işıklar ve Değirmenayvalı beldelerini ziyaret ederek, Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışını yaptı. Açılışlarda; MHP Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ve il yönetim kurulu üyeleri, Merkezi İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve yönetimi hazır bulundular.

“Adaylarımızın Verdikleri Tüm Sözlerin Arkasındayız”

“İYİ Kİ DEVLET BEY VAR”

Belde ziyaretlerinde konuşan Milletvekili Taytak, “Afyonkarahisar’a gelmeden önce Sayın Genel Başkanımızı ziyarete gittim. Afyonkarahisar’da seçim nasıl gidiyor diye sordu? Dedim ki efendim. Beldelerimizde, ilçelerimizde ve merkezde şükürler olsun ki iddialıyız. Her yerde halkımız bizi sevgiyle karşılıyor ve dualarla uğurluyor. Dualar bize değil dedim. Duayı size yapıyorlar dedim. Sayın Genel Başkanımız bizim atamız, büyüğümüzdür. 15 Temmuz sonrası ortaya koyduğu tavırlarla Türkiye’yi uçurumdan kurtardı ve Cumhurbaşkanımızın yanında hala dağ gibi durmaktadır. Peki, burada dururken ne istedik. Vatan huzurlu olsun, bayrak inmesin, ezan dinmesin. Başkaları gibi makam mevki istemedik. Bize lazım olan vatan ve bayraktır. Hürsek, hür yaşıyorsak, güçlüysek zaten her şeyi yaparız. Bakıyoruz, demiyoruz yapıyoruz. Sayın Genel Başkanımızın ortaya koyduğu tavırlar sayesinde herkes dua ediyor ve diyor ki, iyi ki Devlet Bey var. Yoksa bu memleket parçalanmıştı. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey sırt sırta verip yerli ve milli bir anlayış ile önce ülkem ve milletim sonra partim diyen bir anlayışla yürüyorlar. Allah ikisini de hayırlı uzun ömürler versin. Cumhur İttifakını bir uçağın 2 kanadına benzetirsek bir kanadında AK Parti, bir kanadında MHP var. Onun için onlar ne alıyorlarsa bizde alıyoruz. Hatta daha fazlasını alıyoruz. 17 MHP’li belediyelerimize Allaha şükürler olsun, İller Bankasından, Belediyeler Birliğinden, Çevre Bakanlığından aldık, getirdik. İnşallah yeni dönemde de belediyelerimizi ihya edeceğiz. Başkan adaylarımızın meydanlarda vermiş olduğu tüm sözlerin arkasındayız.” dedi.

 

 “MHP’Lİ BELEDİYELERİMİZE KAZANDIRILAN HİZMETLERİN MİMARI MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN MEHMET TAYTAK’TIR”

Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, açılış törenlerinde teşkilat üyelerine ve vatandaşlara hitap etti. Başkan Şimşek, “Afyonkarahisar genelinde 58 seçim bölgesinde ilçe ve beldelerimizin tamamını ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde hem seçim koordinasyon merkezlerimizin açılışını yaptık hemde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Yaptığımız ziyaretlerde ve sahada gördük ki vatandaşlarımız partimize ve adaylarımıza büyük bir teveccüh göstermektedir. İnşallah 31 Marttan sonra 17 olan belediye sayımızı 2 katından daha fazlasına çıkaracağımıza inanıyorum. MHP’li belediyelere yapılan hizmetleri o bölgede yaşayan vatandaşlarımız şahit olmuştur ve MHP’li belediyeler diğer komşu belediyelerde yaşayan vatandaşlar tarafından imrenilir hale gelmiştir ve aynı hizmetleri kendi belediyelerine de istediklerini bizlere aktarmışlardır. MHP’li belediyelerimize kazandırılan hizmetlerin mimarı Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Beydir. Vekilimiz MHP’li belediyelerin seçim öncesi vermiş olduğu sözleri kısa zamanda yerine getirmiştir. Şimdi ise belediye başkan adaylarımızın meydanlarda vermiş olduğu sözlerin arkasındayız. İnşallah 31 Mart akşamı çok sayıda belediye de 3 hilali dalgalandıracağız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından beldelerde seçim koordinasyon merkezlerinin açılışı dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

“Adaylarımızın Verdikleri Tüm Sözlerin Arkasındayız”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti