Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Adaylığımdan ziyade seçimin önemini anlatıyorum”

“Adaylığımdan ziyade seçimin önemini anlatıyorum”
“Adaylığımdan ziyade seçimin önemini anlatıyorum"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Rasime Fedakar Kıpırtı beraberinde AK Parti Kadın Kolları Teşkilatında önceki dönemlerde görev alan Melek Çakmak ve Şule Aydın’la birlikte gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ve Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın’la görüşen Kıpırtı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçimlerinin sürekli büyüyen ve gelişen Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi.

“MİLLETİMİZ ULUSLARARASI AKLIN OYUNLARININ FARKINDA”

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe, köy köy dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade eden Kıpırtı, “AK Parti her seçime önem veriyor. Ama bu seçim daha da önemli. Halkımız da uluslararası akıl oyunlarının farkında. Ben gittiğim her yerde adaylığımdan ziyade seçimin ülkemiz açısından önemini anlatıyorum. Aday gösterilsem de gösterilmesem de dün olduğu gibi bundan sonrada can siperane bir şekilde çalışmaya devam edeceğim” dedi.

“ADAY LİSTESİ ÇOK ÖNEMLİ”

AK Parti’de gerek ülke genelinde gerekse de Afyonkarahisar’da milletvekili aday adayı sayısının fazla olmasının kendilerini gururlandırdığını söyleyen Kıpırtı, “AK Parti’ye olan teveccüh tabandan tavana bizleri gururlandırıyor. Aday sayısı arttıkça iyinin öne çıkması daha kolay olur. Şunun önemle altını çiziyorum 600 kişilik milletvekili listesi ülkemizin ve ümmetin umudu olacak. Aday listesi çok önemli tüm partilerde listeler yarışacak. Vatandaşlarımız, teşkilatımız kendileriyle gönül bağı kuracak, aradığı zaman cep telefonuna bakacak bir aday görmek istiyor. Genel Merkezimiz tarafından oluşturacak 600 kişilik milletvekili listesi ile Türkiye’de görücüye çıkılacak. Cumhur ittifakı milletimizde kabul görüyor. Ben Afyonkarahisar’da 6-0 olarak sonuç alacağımıza canı gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.    

“BU YOLA İLÇE BAŞKANLARIMIZIN TEVECCÜHÜ İLE ÇIKTIM”

Afyonkarahisar’da ortalama 510 bin seçmen olduğunu ve kendisinin de merkezin adayı olduğunu kaydeden Kıpırtı, “Afyonkarahisar’da bizim seçmen portföyümüzün çoğunluğu merkezden diyebiliriz. Neden böyle dediğime gelince örneğin, İs-cehisar, Sinanpaşa, Çobanlar ilçelerimiz ilimiz merkezine çok yakınlar. Ben milletvekilliği aday adaylığına ilçe başkanlarımızın teveccühü ile çıktım. AKBİS sistemini benden daha iyi bilen yok. Kısacası ben partim için görev verilse de verilmese de her daim çalışmaya hazırım. Bu işin reklamını yapmadığımız gibi hiç bir zamanda reklam peşinde veya ön palanda olma gibi bir isteğim yok” şeklinde konuştu. >> Burak AYDIN’ın Haberi