Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ADD de Atayı andı – Kocatepe Gazetesi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)
ADD de Atayı andı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’nca 10 Kasım Cumartesi günü öğleden sonra Atatürk’ün 80’inci ölüm yıldönümüne özel bir anma programı düzenlendi. Program Meydanoğlu İşhanı AKSAM Salonu’nda gerçekleştirildi.
ADD Şube Başkanı Veli Cengiz, Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının üzüntüsünü 80’inci yıldönümünde de yaşandığını kaydetti. Ata’nın gösterdiği ilim ve fen yolunda yürüyerek üzüntünün hafiflediğini dile getiren Cengiz şöyle konuştu:
“Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda ki törende de, daha sonra RAM Salonu’nda ki programda da katılım kalabalığını gördükçe Atatürk’e olan ilgi ve sevginin devam ettiğini görünce mutlu oldum. Biz ADD olarak ‘İnsan olarak Atatürk’ konulu konferans düzenledik. Konferansın konuşmacısı Öğretmen Çağdaş Yalçınkaya verdikten sonra Afyon’un yetiştirdiği güzel insan Emekli Albay İsmail Özdilek tarafından hazırlanan ‘Güneşin Adı’ isimli kısa belgesel izlenmesi şeklinde bir program hazırladık. İkindi namazından önce İmaret Camiinde Mevlid-i Şerif okutarak anma programımızı tamamlayacağız.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi