Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ADD’li gençler 18 Mayıs’ta Afyon’dan Samsun’a gitti

Bu haberin fotoğrafı yok
ADD'li gençler 18 Mayıs'ta Afyon'dan Samsun'a gitti

ADD Afyonkarahisar Şubesi gençlik kolu 18 Mayıs Cuma akşamı Samsun’a hareket etti. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, 19 Mayıs’ın büyük bir coşkuyla kutlandığı ve Mustafa Kemal gençliğinin alanları doldurduğu gözlemi aktarıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şubesi gençlik kolu üyeleri diğer şubelerin katılımcılarıyla birlikte 18 Mayıs 2012 akşamında Bandırma Vapurunda sahnelenen tiyatro oyununu izledi. Atatürk’ün Samsun’a çıkışının canlandırıldığı oyunda Atatürk’ü oynayan tiyatro oyuncusu Yaşar Gündem’in, halkı selamlarken büyük alkış aldığı öğrenildi.
Ulu Önder Atatürk’ü sembolize eden Türk bayrağının top atışları eşliğinde, bir deniz subayı, iki deniz eri ve 2 öğrenci tarafından temsili Bandırma Vapuru’nun bulunduğu alandan top atışlarıyla karaya çıkarıldığı belirtilen açıklamada; “Deniz subayları tarafından kara subaylarına öpülerek teslim edilen bayrak, göndere çekilmek üzere resmi kutlama törenlerinin yapılacağı 19 Mayıs Stadı’na alkışlar eşliğinde götürüldü. Gençlik kolu üyeleri yürüyüşün ardından Samsun stadyumunda yapılan gösterilere katıldılar. Program sırasında ‘işte gençlik, işte ADD”http://m.kocatepegazetesi.com/”Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganları atıldı. Gösteri programı bittikten sonra Bandırma Vapurunun bulunduğu alana binlerce yurtsever yürüdü. Vapura çıkan ADD gençlik kollarından bir üye, kalabalığa Gençliğe hitabeyi okuttu. Coşkulu kalabalık alanda bir süre durduktan sonra hazırlanan araçlara bindi ve Atakum belediyesinde ADD’nin kurmuş olduğu gençlik kampında öğle yemeği yedi. Yemekten sonra bir süre dinlenen gençlik örgütleri, ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan ve Ankara Barosu Başkanı Metin Feyzioğlunun sunduğu panele katıldı. Panelin ardından büyük bir yürüyüş gerçekleştiren ADD üyeleri, akşam Atakum meydanında verilen Edip Akbayram konserine katıldı. 19 Mayıs’ın büyük bir coşkuyla kutlandığı ve Mustafa Kemal gençliğinin tüm zorluklara rağmen alanları doldurduğu gözlendi.” denildi. (Kocatepe)