Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AEV’den anlamlı etkinlik

VİDEOYU PAYLAŞ

8 Eylül Dünya Kitap Okuma Günü nedeniyle AEV tarafından toplu kitap okuma etkinliği düzenlendi

Afyon Eğitim Vakfı (AEV) Yönetim Kurulu Üyelerince bireylerin, toplulukların ve toplumların okuma yazma bilmesinin önemini anlatmak için dün öğleden sonra Park Afyon AVM zemin katında toplu kitap okuma etkinliği düzenlendi.
AEV Birinci Başkanı Hüsnü Serteser kitap okuma etkinliği hakkında yaptığı açıklamada, 8 Eylül Dünya Kitap Okuma Günü’nü kutladı. 8 Eylül Dünya Kitap Okuma Günü vesilesiyle AEV olarak öğrencilerle birlikte bir şeyleri ifade edebilmek, kitap okumanın önemini belirtmek için toplu kitap okuma etkinliği düzenlediklerini belirten Serteser şöyle konuştu:
“Aç ve susuz gezmek kadar kitap okunmadığı zaman sıkıntı olabileceğini göstermek istedik. Birçok öğrencimiz bizimle birlikte Sayın İl Jandarma Komutanımız Albay Hamza Çömez değerli eşi hanımefendi ve vakıf üyelerimizle birlikte kitap okuyoruz. Onlar da bize ve kitap okuyacak kişilere bunun önemini belirtmek için bu güzel günde destek oluyorlar. AEV yönetimi de bu etkinlikte var. Mutlu bir günü yaşıyoruz. İnşallah bilhassa gençlerimize kitap okumanın önemini bu vesileyle belirtmiş oluyoruz diye düşünüyorum. Henüz kitap okuma alışkanlığını edinmemiş veya edinmeye çalışan kardeşlerimize kitap dağıtacağız. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.”
AEV Genel Sekreteri Murat Diker de etkinliğin Afyonkarahisar’da bir farkındalık oluşturmak için düzenlediklerini Afyon Eğitim Vakfının başarılı öğrencilerinin de örnek bir davranışla etkinliğe katıldıklarını, kitap okumanın her yaşta gerekli olduğunu söyledi.
Etkinliğe; AEV Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İl Jandarma Komutanı Albay Hazma Çömez ve eşi Gülnur Çömez, AEV Yönetim Kurulu Üyesi Metin İplikçioğlu, AEV Muhasip Üyesi Kadir Pancaroğlu, işadamı Kadir Pancaroğlu, AEV Genel Sekreteri Murat Diker, öğrenciler katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti