Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFDOS Taşoluk’ta yürüdü – Kocatepe Gazetesi

AFDOS Taşoluk’ta yürüdü – Kocatepe Gazetesi
AFDOS Taşoluk’ta yürüdü

AFDOS Üyeleri Pazar günü Taşoluk’un doğal güzelliklerini keşfetti. Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner’in davetlisi olarak Taşoluk Beldesi’ne giden doğaseverler keyifli bir gün geçirdi.
MAHMARI OBASI HİZMETE GİRDİ
Belediye tarafından yapılan Değirmenönü isimli mesire alanından başlayan yürüyüş Şehit Şüheda Parkı içinde bulunan Mahmarı Obası’na doğru sürdürüldü. Yaklaşık 12 kilometre yürüyen doğaseverlere Mahmarı Obası’nda mola verdi. AFDOS’lu doğseverlere verdiği kahvaltıda katılımları dolayısıyla teşekkür eden Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, yaptığı çalışmalarla ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu. Taşoluk Göleti manzaralı bir tesis olan Mahmarı Obası’nı iki yıl içinde tamamladıklarını belirten Başkan Öner, “Bu güzel tesisimizde ilk kez sizleri ağırladık. Bundan böyle buraya tüm misafirlerimizi bekliyoruz. Tesisimizden akşamları günbatımı manzarasını herkes izlemeli. Misafirlerimiz ellerine kitaplarını alıp gelsinler. Ben buraya tefekkür alanı diyorum. Hem manzaramız, hem de lezzetlerimiz çok güzel” dedi.
AFDOS Kulüp Başkanı Mehmet Bilgiçer ise Başkan Öner’e konukseverliği dolayısıyla teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.