Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFEMEK kursiyerleri sertifikalarını aldı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
AFEMEK kursiyerleri sertifikalarını aldı

Afyonkarahisar El Sanatları ve Meslek Edindirme Kursları (AFEMEK) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Hasta Kabul İşlemleri, Osmanlıca Türkçesi ve Keçe Yapımı kurslarında başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi

Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Afyonkarahisar El Sanatları Meslek Edindirme Kursları’nın İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 2 Ocak’ta başlattığı Hasta Kabul İşlemleri, Osmanlıca Türkçesi ve Keçe Yapımı kursları sona erdi. 3 grupta açılan Hasta Kabul İşlemleri Kursu’nda 93 kursiyer, Osmanlıca Türkçesi Kursu’nda 10 kursiyer ve engellilere yönelik açılan Keçe Yapımı Kursu’nda 5 kursiyer sertifika almaya hak kazandı.
İŞ HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLEDİ
Başarılı kursiyerlere sertifikaları, Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda düzenlenen törenle verildi. Törene, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Çakal, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Aygök ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Seyfullah Oruç katıldı. Kurs öğretmenlerinin de yer aldığı törende, kursiyerleri tek tek tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban, iş hayatlarında başarılar diledi.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin eğitim çalışmalarına çok büyük destek verdiğini belirten İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Çakal ise Başkan Burhanettin Çoban’a verilen desteklerden dolayı teşekkür etti. (Kocatepe)