Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afium’dan Peugeot 206

Afium’dan Peugeot 206

Bölgenin en büyük Outlet AVM projesi olan İkbal Afium açıldığından bu yana müşterilerine sunduğu farklı uygulamalarla dikkat çekiyor. Afium, son olarak yeni başlattığı 29 Kasım 2010 – 30 Ocak 2010 tarihleri arasında geçerli olan yılbaşı kampanyasında, 50 TL’lik alışveriş yapan müşterilere 2 adet Peugeot 206 kazanma fırsatı sunuyor

Türkiye’nin en önemli kesişim noktalarından biri olan Afyonkarahisar’da kurduğu İkbal Dinlenme Tesisleri, İkbal Thermal Hotel’den sonra burayı bir yaşam alanı merkezi haline getirmeyi planlayan İkbal, son olarak açtığı İkbal Afium Outlet ve Eğlence Merkezi ile büyük beğeni topluyor.
Bölgenin en büyük Outlet AVM projesi olma özelliğini taşıyan, Türkiye ve dünyanın ünlü 75 markasını içinde barındıran Afium, müşterilerine art arda sunduğu cazip fırsatlar ile de dikkat çekiyor. 29 Kasım 2010 – 30 Ocak 2010 tarihleri arasında geçerli olan Afium yılbaşı kampanyasında, 50 TL’lik alışveriş yapan müşteriler, 2 adet Peugeot 206 araba kazanma şansına sahip olacaklar. İkbal Afium, yaklaşık 75.000 metrekareye yayılan Outlet mağazaları ve 1.200 çalışanı ile kaliteli hizmeti ve ürünleri en uygun fiyata müşteriler ile buluşturmaya devam edecek. Çe-kiliş ile ilgili detaylı bilgiye www.afium.com.tr web sitesinden ulaşılabilir.