Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AFJET Afyonspor’un hedefi şampiyonluk”

AFJET Afyonspor Teknik Direktörü

AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, takımı ve hedeflerini anlattı. Çapanoğlu, kurdukları kadronun neler yapabileceğini bilen bir takım olduğunu dile getirerek, “AFJET Afyonspor’un hedefi şampiyonluk” dedi

 

2021-2022 sezonunun hazırlıklarını 10 Temmuz’dan bu yana Kocatepe Spor Kompleksi’nde sürdüren AFJET Afyonspor’da camianın odaklandığı tek hedef sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak. Yeni sezonda yeni teknik adam ve yeni oyuncu grubu ile hedefe ulaşmak isteyen AFJET Afyonspor’da teknik patronluğa getirilen Mustafa Çapanoğlu 2021-2022 sezonuna ilişkin düşüncelerini paylaştı.
“ŞAMPİYON OLACAĞIM
DİYEN KÜME DÜŞEBİLİYOR”
“AFJET Afyonspor’un hedefi şampiyonluk” sözleriyle konuşmasına başlayan Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, “Lige baktığımızda bütün takımlar bu sene inanılmaz derecede maddi açıdan büyük paralar harcıyorlar. O bakımdan hakikaten transfer yapmak da bizim açımızdan zor oluyor. Bizim hedefimiz de tabii ki en üstü yakalamak ama lig başlarken bütün takımlar ‘Biz şampiyon olacağız’ diyor. Sezon sonunda bir bakıyorsunuz ki şampiyon olacağım diyen takım küme düşebiliyor.” dedi.
“MÜCADELEYİ BİZİM BU SAHADA VERMEMİZ YETMEYECEK”
Neler yapabileceğini bildiği oyunculardan bir kadro kurulduğunu ifade eden Çapanoğlu, 2021-2022 sezonunda AFJET Afyonspor’un şampiyonluk için mücadele vereceğini söyledi. Çapanoğlu, “Biz ayaklarımızı yere sağlam basıp, oyuncu kardeşlerimizle beraber elimizden gelen bütün gayreti gösterip, hedefi yakalama adına büyük mücadele edeceğiz. Tabii ki mücadeleyi bizim sırf bu sahada vermemiz yetmeyecek. Aynı mücadeleyi, aynı desteği, aynı arzuyu dışarıdan da hep birlikte yakalayabilirsek hedefe ulaşabiliriz.” ifadelerine yer verdi.
“AFJET AFYONSPOR’UN
ADI BİLE 6. OLUR”
AFJET Afyonspor’un adının Play-Off’u bile zorlayacağını anlatan Çapanoğlu, “Geçtiğimiz sezon ligi 6. sırada tamamlamış ve Play-Off şansını kaçırmış bir takım AFJET Afyonspor. Normal şartlarda AFJET Afyonspor adıyla ligi 6. sırada tamamlayacak bir takım. Geçtiğimiz sezon da kötü başladığı sezonda toparlanarak ligde Play-Off şansını yakalamış ama şanssızlıklar sonucunda Play-Off turuna kalmayı başaramamış bir takım. Biz de bu sezon geçen sezondan yarım kalan işi tamamlamak için elimizden gelen gayreti göstererek hedefi yakalama adına inanılmaz mücadele edeceğiz. Lig uzun bir maraton ve maraton içinde düşmeler kalkmalar olacak. Ancak düşmeleri az yapıp hep sağlam giderek maratonu bitirip isteğimiz olan şampiyonluğu yakalama adına mücadelemizi vereceğiz.” ifadesine yer verdi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti