Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afra Saraçoğlu İle Mert Ramazan Demir Ayrıldı Mı?

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ayrıldı mı? sorusu bugün internette ne çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ayrıldı mı? Neden bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı? Kimler neden dolayı Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ayrıldı mı? Sorusuyla google de arama yaptı. Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

Afra Saraçoğlu ile Mert

Afra Saraçoğlu İle Mert Ramazan Demir Ayrıldı Mı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fenomen dizi “Yalı Çapkı”nda beraber rol alan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir yaz tatilinde bir teknede beraber görüntülenmiş ve dizi aşkı gerçeğe döndü dedikodularını güçlendirmişti.Herkes tarafından sevgili olarak kabul edilen çift, bugüne kadar birliktelikleri hakkında sesiz kalmıştı.

Afra Saraçoğlu İle Mert Ramazan Demir Ayrıldı Mı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afra Sarçoğlu, doğum günü partisinde, bu konu hakkında sessizliği bozdu ve “Yani ben artık bir son nokta koymak istiyorum çünkü artık daha fazla gündeme de gelmek istemiyorum konuyla ilgili. Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok.” ifadesi ile ayrıldıklarını ilan etti. Bu açıklamanın ardından fenomen çiftin takipçileri ayrılığın sebebini araştırmaya başladı.

Herkes tarafından sevgili olarak kabul edilen çift, bugüne kadar birliktelikleri hakkında sesiz kalmıştı.