Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSAD ve ATSO ortak liste çıkardı

Sigortacılık mesleğinin gelişmesi için
AFSAD ve ATSO ortak liste çıkardı

Sigortacılık mesleğinin gelişmesi için 2007 yılında çıkarılan 5684 Sayılı Kanuna dayanılarak ilki 2009 yılında kurulan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi İl Delegeliği Seçimleri için Afyonkarahisar’da birlik ve beraberlik sağlandı.
İL DELEGESİ OLARAK
3 FİRMA TEMSİL EDECEK
Afyon Sigorta Acenteleri Derneği (AFSAD) ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 24. Meslek Komitesi, Sektör Meclisi İl Delegeliği için ortak liste çıkardı. 5 Temmuz’da yapılacak İl Delegeliği Seçimi’nde Doruk-a Sigorta limited şirketi adına Arzu Duman, Gen-Han Sigorta limited şirketi adına Samiye Hancıolu ve Ceyrem Sigorta limited şirketi adına Oktay Sayın’ın yer aldığı liste oylanacak. Ortak liste, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Şenol’a teslim edildi.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, “Sektörümüzün gelişmesi, yaşanan sorunların kolay çözümü için birlik ve beraberliğin önemine her zaman dikkat çektik. Biz ne kadar güçlü olursak, taleplerimizin yerine getirilmesi de o kadar kolay olacak. Afyonkarahisar olarak 40 kişinin bulunduğu sektör meclisinde daima yer aldık. Bu dönemde yerimizi muhafaza etmek istiyoruz. Sektör Meclisi İl Delegeliği Seçimi’nin hayırlı olmasını diliyor, mesleğimiz adına güzel gelişmelere vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti