Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSİAD, Kolbaşı’nı ağırladı

Arzum A.Ş. Yönetim Kurulu

Arzum A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Türk Aile İşletmeleri Derneği Kurucu Üyesi ve DEİK Türk-Çin İş Konseyi Başkanı Murat Kolbaşı, AFSİAD 2021 yılı İstişare Toplantısının özel konuğu oldu

 

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği ( AFSİAD ) 15 Ekim 2021 Cuma günü NG Afyon’da AFSİAD Üyelerinin katılımıyla 2021 İstişare Toplantısı gerçekleştirdi.
“AFSİAD 30 YIL
ÖNCE KURULDU”
Toplantıda konuşan AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, 30 yıl önce vizyon sahibi Afyonkarahisar ve Türkiye sevdalısı iş insanlarının kurduğu derneğin güçlenerek büyüdüğünü söyledi. Sayın, “Bundan 30 yıl önce ekonomik ve sosyal kalkınmaya katkıda bulunmak, sanayici ve iş insanlarının sorunlarına sahip çıkmak, çağdaş uygarlık hedefi doğrultusunda sivil toplumun kurumsallaşması ve özel girişimciliğin yaygınlaşması için çalışmak amacıyla kurdukları bu güzel birliktelik güçlenerek büyümüştür. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bu amaçlar doğrultusunda çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. AFSİAD gelenekleri ve değerleri olan, birlik ve beraberlikten aldığı güçle, gelişmenin, kalkınmanın, sorunların çözümüne katkı yapmanın demokratik ortamda çok seslilikten, yaratıcı ve yenilikçi fikir alışverişinden geçtiğini savunan anlayışa sahip bir kuruluştur.” dedi.
“20 AY SONRA YAPILAN TOPLANTININ KONUĞU KOLBAŞI OLDU”
AFSİAD’ ın sosyal sorumluluk anlamında topluma katkılar sağlayarak üzerine düşeni yerine getiren büyük bir aile olduğunu söyleyen Sayın, “Son dönemde yaşanan doğal afet ve sel felaketleri sonrası yaraların sarılması konusunda desteklerini esirgemeyen ve her zaman destek olan AFSİAD üyelerine teşekkür ediyorum. AFSİAD üyelerinin bu destekleri ve AFSİAD faaliyetlerinde aktif görev almaları da AFSİAD ’ın sahip olduğu temsil gücünü ve etkisini artırmaktadır. 20 ay aradan sonra gerçekleştirilen İstişare Toplantımızın özel konuğu Arzum A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Aile İşletmeleri Derneği Kurucu Üyesi Sayın Murat Kolbaşıdır. Sayın Kolbaşı’nı Afyonkarahisar’da ağırlamaktan mutluluk duyuyorum.” diye konuştu.
“AFSİAD AFYON’UN GELİŞMESİNE
KATKIDA BULUNUYOR”
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser ise yaptığı konuşmada, AFSİAD’ın 30. kuruluş yıldönümünde derneğin şehir ekonomisi ve kalkınması için önem taşıdığını söyledi. Serteser, “AFSİAD şehrimizin ekonomik ve sosyal gelişmesine katkıda bulunmaktadır. Bunu gördükçe gururlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.
ERKAN GÜRAL AFSİAD’A ÜYE OLDU
AFSİAD’ ın yeni üyesi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Genç İş insanları Konfederasyonu (TUGIK) Genel Başkanı Erkan Güral, Afyonkarahisar’ da yatırımları olan bir iş insanı olarak NG Afyon’da hem misafir hem de ev sahibi olduğunu kaydetti. Güral, “Afyonkarahisarlı iş insanlarının yaptıkları yatırımlar ile ekonomiye büyük katkıları bulunmaktadır. Değerli iş insanlarımızla aynı çatı altında olmaktan büyük onur duyuyorum.” şeklinde konuştu.
KOLBAŞI AİLE İŞLETMELERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ ANLATTI
Arzum A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Türk Aile İşletmeleri Derneği Kurucu Üyesi ve DEİK Türk- Çin İş konseyi Başkanı Murat Kolbaşı, “Aile İşletmelerinde Sürdürülebilirlik” konulu sunum yaptı. Kolbaşı, AFSİAD üyelerine bir aile işletmesinde ticaret yapmak tecrübelerini ve ARZUM ürünlerinin yıllar içerisindeki gelişim ve değişim sürecini anlattı. Kolbaşı, dünyaya tanıtılması konusunda özel çaba sarf ettiği Türk Kahvesi ve bu amaç doğrultusunda çalışmaları hakkında bilgi verdi. Türk Kahvesi Araştırma Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Kolbaşı, derneğin çalışmalarını da aktardı. Kolbaşı, Türk Kahvesinin dünyada hak ettiği yerde olmadığını ve özellikle dünyada tanınması konusunda herkesin üzerine görev düştüğünü sözlerine ekledi. Murat Kolbaşı’ na AFSİAD Başkanı Kadir Sayın’ın hediye vermesi ardından 2020-2021 yıllarında AFSİAD ’a katılan üyeler için plaket töreni düzenlendi. Toplantı fotoğraf çekimi ile tamamlandı. >> Burak AYDIN’ın Haberi