Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ akademik destek verecek

AFSÜ akademik destek verecek

AFSÜ Kadın Kültür Evleri projesine akademik çalışma grubu ile destek verecek

 

Afyonkarahisar Sağlım Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ile Kadın Kültür Evleri proje ekibinden Sümeyra Kaya, İlknur Dönmez ve Süleyman Dönmez’i kabul etti. Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Genel Sekreter Öğretim Görevlisi Kutay Erşen ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı ve Kadın Kültür Evleri Komisyon Üyesi Filiz Özden Yılmaz da hazır bulundu.
AKADEMİK ÇALIŞMA
GURUBU OLUŞTURULACAK
Görüşmede, kadınların sosyalleşmelerinin yanı sıra bilgi birikimlerini artırmalarının da hedeflendiği Kadın Kültür Evleri projesine AFSÜ’nün de oluşturulacak akademik çalışma gurubu ile destek vermesi ile ilgili süreçler masaya yatırıldı. Bu kapsamda AFSÜ personelinin, projede yer alan Kadın Akademilerinde, çocuk sağlığı ve hastalıkları, yenidoğan, psikiyatri, çocuk psikiyatrisi, kadın hastalıkları, aile hekimliği, halk sağlığı ve benzeri alanlarda eğitim ve danışmanlık hizmeti vermesi planlanıyor.
“PROJEYE TAM
DESTEK VERECEĞİZ”
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in ve eşi Sümeyra Çiçek’in girişimi ile 24 Temmuz tarihi itibariyle Afyonkarahisar’ın bütün ilçelerinde Kaymakamlıklar ve Belediye Başkanlıklarının iş birliğiyle kurulmaya başlanan Kadın Kültür Evlerinde, kadınlara yönelik sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlerin yine kadınlar tarafından ve ücretsiz olarak verilmesi hedefleniyor.
Rektör Prof. Dr. Okumuş, kurulan Kadın Kültür Evlerine sağlıklı toplum sağlıklı aile anlayışı doğrultusunda tam destek vereceklerini ifade ederek, nazik ziyaretleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür etti. >> Kocatepe Haber Merkezi