Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ Litvanya’da tanıtıldı

AFSÜ Öğretim Görevlisi Serkan

AFSÜ Öğretim Görevlisi Serkan Şen, Litvanya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde yaptığı sunumda Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ni tanıttı

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu (SHMYO) Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğretim Görevlisi Serkan Şen, Litvanya ile imzalanan Erasmus+ değişim anlaşması kapsamında Litvanya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (LSMU) Tıp Fakültesine gitti. Şen, Personel Hareketliliği, LSMU Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rasa Baniene’nin daveti üzerine Litvanya’ya gitti.
Öğretim Görevlisi Serkan Şen, LSMU Tıp Fakültesi Oditoryumunda AFSÜ’yü ve üniversitedeki bilimsel faaliyetleri tanıtıcı sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından Litvanyalı öğrenci ve akademisyenlerin Türk eğitim sistemi ve Afyonkarahisar hakkındaki sorularını da cevaplandıran Şen, bilim insanlarını AFSÜ’de araştırma yapmaya davet etti. Serkan Şen, LSMU Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rasa Baniene’nin de AFSÜ’lü öğrenci ve akademisyenleri Litvanya’da araştırma ve inovasyon faaliyetlerine katılmaya çağırdığını açıkladı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti