Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ’de başarılı kulüp etkinlikleri ödüllendirildi

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüp ve topluluklarından 2020-2021 akademik yılında çeşitli alanlarda başarılı etkinliklere imza atanlara ödül verildi

 

Kulüp ve Topluluk Başkanları ödüllerini; AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, Genel Sekreter Z. Kutay Erşen, Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcıları Yakup Saban ve Lütfullah Karaca’nın elinden aldı.
“ETKİNLİKLER SALGINDA DA DEVAM ETTİ”
Ödül töreninde konuşan AFSÜ Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Koordinasyon Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ümit Dündar, öğrencilerin, üniversite yaşamının ayrılmaz parçası olan kulüp ve topluluklarda sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerini desteklemek amacıyla bir araya geldiklerini belirtti. Dündar, “Kulüp ve topluluklar spordan müziğe, bilimden teknolojiye, kültürden sanata, çevreden sosyal sorumluluk projelerine pek çok alanda faaliyet gösteriyor. Salgın nedeniyle bazı çalışmalar sekteye uğrasa da öğrencilerimiz bu süreçte bile etkinliklerine devam ettiler. Üniversite eğitimi öğrencilerin hayata her alanda aktif katılımıyla anlam kazanmaktadır.” ifadelerini kullandı.
“AMAÇ TANITIM VE ÖĞRENCİLERİ BU TÜR FAALİYETLERE TEŞVİK”
Prof. Dr. Ümit Dündar, AFSÜ olarak öğrenci topluluklarının kuruluş ve faaliyetlerinin tüm aşamalarında yanında ve destekçi olduklarını ifade etti. Dündar, “Üniversitemizin öğrenci kulüp ve toplulukları geçtiğimiz yıllarda ulusal, uluslararası ve bölgesel çaptaki bilimsel etkinlikleriyle, bilim, sanat, kültür ve spor alanlarında faaliyet göstermiştir. AFSÜ’nün müzik, sosyal sorumluk projeleri, girişimcilik, spor ve eğitim faaliyetleri ile de öne çıkarılmasına katkıda bulunmaktadır. AFSÜ Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Koordinasyon Kurulu olarak hem başarılı kulüp ve topluluklarımızı tanıtmak hem de bütün öğrencilerimizi bu tür faaliyetlere teşvik etmek amacıyla 2020-2021 akademik yılında yapılan kulüp ve topluluk etkinliklerini değerlendirilip, ödüllendirdik. Bu vesile ile ödül alan öğrenci kulüp ve topluluklarının yöneticilerini, akademik danışmanlarını ve üyelerini kutlar, eski ve yeni bütün kulüp ve topluluklarımıza da yeni dönem çalışmalarında başarılar dileriz.” dedi.
13 ÖDÜL VERİLDİ
AFSÜ Öğrenci Kulüp ve Toplulukları 2020-2021 Akademik yılında ödüle layık görülenler: AFSÜ SKS Özel Ödülü İzmir Depremi yardım çalışmalarına katılımlarından dolayı AFSÜ Genç Kızılay Kulübüne ödül verildi. Doçent Dr. Fahri Adalı Mesleki Gelişim Ödülü AFSÜ Türk Tıp Öğrencileri Birliğine verildi. Prof. Dr. Murat Tosun Toplumsal Katkı Ödülü AFSÜ Canlı Çevre Kulübüne layık görüldü. Yılın En Çok Etkinlik Yapan Kulübü-Topluluğu AFSÜ Genç Yeşilay Kulübü olarak belirlendi. Yılın En Çok Katılımcılı Etkinliği ‘Anneme Cerrah Olduğu Söylemeyin’ başlıklı etkinlikten dolayı AFSÜ Türk Tıp Öğrencileri Birliği ödüllendirildi. Yılın En Duygusal Etkinliği ödülü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenledikleri ortak etkinlikten dolayı AFSÜ Resim Topluluğu- AFSÜ Eczacılık Kulübü- AFSÜ Müzik Topluluğu- AFSÜ FTR Topluluğuna verildi. Yılın En İlgi Çekici Etkinlik Başlığı ödülü AFSÜ Diş Hekimliği Kulübüne gitti. Yılın En İyi Afişi ödülünü AFSÜ FTR Topluluğu aldı. Yılın En İyi Çıkış Yapan Kulübü-Topluluğu ödülü AFSÜ Genç Diş Hekimliği Kulübünün oldu. Yılın Etkinliği ödülü Covid-19 Pandemisi İmmünoloji, Aşı ve Antikor Testlerinde Son Gelişmeler başlıklı etkinliklerinden dolayı AFSÜ Bilim ve Araştırma Kulübü’ne verildi. Yılın Gelecek Vadeden Kulübü-Topluluğu ödülü AFSÜ Paramedik Kulübüne layık görüldü. Yılın Sosyal Medyada En Aktif Kulübü-Topluluğu ödülü AFSÜ Eczacılık Kulübüne verildi. Yılın Sürpriz Etkinliği ödülü 14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği kapsamında düzenlenen basketbol maçından dolayı AFSA Spor Topluluğu’na verildi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti