Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ’de İletişim Ele Alındı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde kurumsal iletişim ile ilgili önemli bir çalışma yapıldı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde

AFSÜ’nün kurumsal iletişim çalışmalarında eşgüdüm oluşturmak amacıyla planlanan Kurumsal İletişim Çalışmaları Birim Özel Toplantılarının dördüncü etabı, AFSÜ Teknoloji Transfer Ofisi, Ortak Dersler Bölüm Başkanlığı, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü, Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile tamamlandı.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü (BYHİK) Filiz Özden Yılmaz başkanlığında A Blok Toplantı Salonunda Mayıs ayı içinde gerçekleştirilen toplantılara BYHİK personeli, ilgili birim yöneticileri, Birim İletişim Temsilcileri ve internet sitesi sorumluları katıldı.

AFSÜ personeli tarafından yürütülen çalışmaların ve birim faaliyetlerinin haber ve duyurularının kamuoyunun bilgisine sunulması amacıyla yürütülen süreçlerin ele alındığı toplantılarda birimlerin kurumsal iletişime özgü talepleri de istişare edildi. Toplantılarda, hem faaliyetlerin zenginleştirilmesi hem de birim web sayfalarının içerik bakımından geliştirilmesine yönelik atılacak adımlar konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

AFSÜ İletişim Temsilcileri II. Koordinasyon Kurulu Toplantısında alınan karar doğrultusunda, akademik ve idari birimlere özgü beklenti ve önerilerin tespit edilmesi amacıyla ilgili birim yöneticileri ve personelinin katılımıyla gerçekleştirilen AFSÜ Kurumsal İletişim Çalışmaları Birim Özel Toplantıları, belirlenen takvim doğrultusunda yıl boyunca devam edecek.