Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ’de ilk personel hareketliliği gerçekleşti

AFSÜ ile Hırvatistan’daki Rijeka

AFSÜ ile Hırvatistan’daki Rijeka Üniversitesi arasında Erasmus+ Değişim Programı kapsamında ilk personel hareketliliği gerçekleşti

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Şuhut Sağlık Hizmetleri MYO İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Görevlisi Dr. Merve Şen, Rijeka Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Maja Abram’ın; Atatürk Sağlık Hizmetleri MYO Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğretim Görevlisi Serkan Şen ise Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Robert Domitrovic’in davetiyle bir hafta süreyle üniversitede bulundular.
Rijeka Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleriyle beraber Mikrobiyoloji pratik derslerinde yer alan Öğretim Görevilisi Dr. Merve Şen AFSÜ’de de kurulması planlanan Biyogüvenlik Seviye-2 düzeyindeki Deney Hayvanları Araştırma Merkezinde deneysel enfeksiyon modelleri üzerine incelemelerde bulundu. Öğretim Görevlisi Serkan Şen ise Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve araştırmacıları için AFSÜ’nün araştırma laboratuvarlarının tanıtıldığı bir sunum gerçekleştirdi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti