Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ’de Kurumsal İletişim Çalışmalarının 3. Etabı Tamamlandı

AFSÜ’de kurumsal iletişim çalışmalarında eşgüdüm oluşturmak amacıyla planlanan Kurumsal İletişim Çalışmaları Birim Özel Toplantılarının üçüncü etabı tamamlandı

AFSÜ’de kurumsal iletişim çalışmalarında

Üçüncü etap çalışmalar Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin (AFSÜ)  Atatürk, Bolvadin ve Şuhut Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulları (SHMYO) ile tamamlandı.

AFSÜ Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Filiz Özden Yılmaz Başkanlığında Atatürk SHMYO’da gerçekleştirilen toplantıya; Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Yusuf Akdemir, Birim İletişim Temsilcisi ve Web Sitesi Sorumlusu Öğretim Görevlisi Sedef Özliman, Öğretim Görevlisi Sinem Doğru, Okul Sekreteri Adnan Aktuğ ve Öğrenci Temsilcisi Emine Coşkun katıldılar. Bolvadin SHMYO Toplantısında Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Merve Akpınar Yılmaz, Okul Sekreteri Özgür Saka, Birim İletişim Temsilcisi ve Web Sitesi Sorumlusu Öğretim Görevlisi Cansu Gündoğan hazır bulundular. Şuhut SHMYO Toplantısına Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Kevser Pamuk, Okul Sekreteri Hacı Koparan ve Öğrenci Temsilcisi Yasin Çağrı Öztürk katıldı. AFSÜ birim ve mensuplarının akademik, mesleki, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin duyurulması ve haberleştirilerek paydaşlarının bilgisine sunulması amacıyla yürütülen çalışmaların masaya yatırıldığı toplantılarda, SHMYO’ların kurumsal iletişime yönelik taleplerine ilişkin de görüş alışverişinde bulunuldu. Akademik ve idari birimlere özgü ihtiyaçların tespit edilmesi amacıyla AFSÜ İletişim Temsilcileri II. Koordinasyon Kurulu Toplantısında alınan karar doğrultusunda gerçekleştirilen toplantılar, belirlenen takvim doğrultusunda yıl boyunca devam edecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti