Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ’de Sağlık İdarecileri Tecrübelerini Paylaştı

Sağlık İdarecileri Günü’nde AFSÜ Sağlık Yönetimi Topluluğu’nca düzenlenen etkinlikte sağlık idarecileri tecrübelerini paylaştılar.

Sağlık İdarecileri Günü’nde AFSÜ

Sağlık İdarecileri Günü nedeniyle düzenlenen konferansta, AFSÜ Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Serkan Gökaslan ve Baş Müdür Hatip Aydın ile Çankırı Karatekin Üniversitesi Araştırma Görevlisi Fatih Durur ve Ankara Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Merve Özzeybek Taş tecrübelerini paylaştılar.

AFSÜ’de Sağlık İdarecileri Tecrübelerini Paylaştı

 

 

 

 

 

 

 

 

AFSÜ Sağlık Yönetimi Topluluğu tarafından Tıp Fakültesi Yeşil Salonda yapılan etkinliğe; AFSÜ Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Tülay Köken, Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Pakize Özyürek, AFSÜ Genel Sekreteri Z. Kutay Erşen, personel ve öğrenciler katıldı. Başarılı bir liderin personeli güçlendirdiğinin, güven iklimi oluşturduğunun, iş tatminini yükselttiğinin, hasta bakım kalitesine katkı sağladığının ve kurumsal bağlılığı oluşturmada önemli bir rol üstlendiğinin vurgulandığı etkinlikte sağlık idarecisi olmanın keyifli ve zor yönleri, görev alabilecekleri alanlar, istihdam olanakları, çalışma koşulları, sağlık idarecisinde bulunması gereken kriterler, sahip olunması gereken bilgi ve beceriler gibi konuların konuşulduğu etkinlik soru cevap bölümünün ardından konuşmacılara belge takdimi ile son buldu.

AFSÜ’de Sağlık İdarecileri Tecrübelerini Paylaştı