Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ’den sağlık ordusuna 310 yeni nefer

AFSÜ 2021 yılında sağlık

AFSÜ 2021 yılında sağlık ordusu saflarına 310 yeni nefer kazandırdı

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) 2021 mezunları için Zafer Sağlık Külliyesi Atatürk Meydanında mezuniyet töreni düzenlendi. Bu sene 310 mezun veren fakültede mezuniyet törenine pandemi koşulları sebebiyle sadece Kovid-19 aşısını olan Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon mezunları katıldı. Törende; AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümit Dündar ve Prof. Dr. Âdem Aslan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Becit, AFSÜ Genel Sekreteri Kutay Erşen, Daire Başkanları, fakültenin öğretim elemanları, öğrencileri, idari personeli ve mezun yakınları hazır bulundu.
“PANDEMİ ŞARTLARINDA
NİTELİKLİ EĞİTİM VERİLDİ”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlayan törende konuşan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Tolga Ertekin, 4 yıllık lisans eğitiminin Afyon Sağlık Yüksekokulu adıyla 1997-1998 akademik yılında başlayan okulun 18 Mayıs 2018 tarihinde AFSÜ’nün kurulmasıyla Sağlık Bilimleri Fakültesine dönüştüğünü söyledi. Ertekin, “Sağlığın Üniversitesi AFSÜ’nün güçlü bir eğitim kadrosuna sahip olan Sağlık Bilimleri Fakültesinin öğrencileri, Kovid-19 pandemisi sürecinde de nitelikli bir eğitim almış olup yeterli donanıma sahip bir şekilde mezun olmaktadır. Öğrencilerimiz fakültemizden mezun olduğunda sadece diploma almıyor, kendi alanlarında çağın gerekleri doğrultusunda uzmanlaştıkları kadar, entelektüel birikimi olan, hayatın her aşamasına dokunan duyarlı ve sosyal bireyler olarak da mezun olmaktadır. Üzerinizde emeği olan ailelerinize ve öğretim elemanlarımıza teşekkür ediyor; yeni bir yaşamın başlangıcında olan sizlere dürüst, adil, yeniliklere açık, mutlu, sağlıklı ve başarılı bir gelecek diliyorum.” dedi.
ÖĞRENCİLER MEZUNİYET
GURURUNU YAŞADI
AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, mezuniyete hak kazanan öğrencilerin birçok zorluğa katlanarak yükseköğretimden mezun olmanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti. Okumuş, mezun olan öğrencilerin yetişmesi için özverili çalışmalar yürüten öğretim elemanlarını ve evlatlarının yetişmesi için fedakârlık yapan aileleri kutlayıp, mezun olan öğrencilere başarılar diledi. Tören; Halk oyunları gösterisi, ilk üçe giren başarılı öğrencilere belge verilmesi, mezunların meslek yemini ardından kep atması ile sona erdi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti