Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon 5. AK Parti kampına ev sahibi

Adalet ve Kalkınma Partisi
Afyon 5. AK Parti kampına ev sahibi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven tarafından her hafta Salı günü mutat olarak düzenlenen değerlendirme toplantısı dün partinin toplantı salonunda yapıldı.
“TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ”
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Amerika’da yaşanan terör saldırısını kınayarak, terörün her türlüsüne karşı olduklarını belirtti. Gündemi değerlendiren Yurdunuseven, “Terör olayları dünyanın her yerinde farklı şekillerde oluşuyor. ABD’de yaşanan terör saldırısında çok sayıda insan öldürüldü. Biz terörü terör saldırılarını en iyi bilen bir millet olarak her türlüsüne karşı olduğumuzu ifade ediyoruz. Terör nerede olursa olsun nereden gelirse gelsin terördür. Terörün her türlüsüne karşıyız” dedi.
ÇALIŞAN VERGİ VEREN
YAŞLILARA ZİYARET
Geçen hafta itibariyle TBMM’nin açılışının gerçekleştirildiğini hatırlatan Yurdunuseven, “Yeni yasama döneminde inşallah TBMM’de Afyonkarahisar iline hayırlı olacak kararlar alınmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz. 1 Ekim tarihi itibariyle idrak edilen Yaşlılar Haftası nedeniyle özelikle 70 yaşını geçmiş, vergi kaydı bulunan ve hala çalışmaya fiilen devam edip vergi vermeye devam eden, hizmet etmeye devam eden yaşlı büyüklerimizi ziyaret ettik. Kendilerine ‘Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır’ sloganıyla bir hediyemiz oldu. Yaşlarına rağmen bu faaliyetlerini ve Yaşlılar Gününü tebrik ettik” diye konuştu.
ŞEHİTLER
RAHMETLE ANILDI
İbrahim Yurdunuseven, geçen hafta terör operasyonunda mücadele sırasında şehit düşen Sinanpaşa ilçesinin Kırka beldesinden Ramazan Bağlan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diledi. Yurdunuseven, “1071’den itibaren bugüne kadar bu devlet için bu millet için bu bayrak için bu ezan için şehit olmuş tüm şehitlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyoruz. Onları rahmetle minnetle şükranla anıyoruz. Yine 15 Temmuz ve daha sonraki ve önceki dönemlerde olan Gazilerimize de cenabı haktan en kısa zamanda acil şifalar diliyoruz” şeklinde konuştu. Türkiye’nin büyüme oranının yükseldiğini söyleyen Yurdunuseven, “Son olarak büyüme raporlarına göre Türkiye’nin büyüme oranı yükseldi.  Zaten son üçüncü çeyrekte 5.1 büyüme göstergemiz var. Yılsonu itibariyle inşallah büyümemiz bu şekilde devam edecek” dedi.
AFYON
 EKMEĞİNİN
TESCİLİ ÖNEMLİ
Afyonkarahisar’ın meşhur ekşi mayalı patatesli ekmeğinin TSE standartlarına göre tescil edildiğini belirten İbrahim Yurdunuseven, bunun önemli bir gelişme olduğunun altını çizdi. Değerlerin kaybolmayıp tescillenmesinin önem taşıdığını söyleyen Yurdunuseven, “Afyokarahisar ekmeğinin tescili bizim için önemlidir” ifadelerini kullandı.
BEKLENTİ KAZASIZ
 BİR İSTİŞARE TOPLANTISI
İbrahim Yurdunuseven, AK Parti’nin 6-7-8 Ekim tarihlerinde Afyonkarahisar’da beşincisini düzenlenecek olan 26. AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısının kazasız geçerek hayırlı olmasını diledi. Yurdunuseven şöyle konuştu: “Başta partimizin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Binali Yıldırım, tüm hükümet üyelerimiz, milletvekillerimiz, kurucu üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımızın ve genel merkezimizin MKYK üyeleri olmak üzere geniş katılımlı bir istişare ve değerlendirme toplantısı Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek. Her zaman söylediğimiz gibi biz bunu önemsiyoruz. Çünkü hem Afyonkarahisar’ın tanıtımında çok önemli bir rol oynuyor hem de AK Parti’nin kurulduğu bu topraklarda bu toplantının yapılmış olması bize ayrıca bir onur ve gurur vermekte. İnşallah şimdiden kazasız, belasız bir toplantı geçirmeyi niyaz ediyorum”
“SAVUNMA SANAYİNE
ÖNEM VERDİK”
Ülkemiz çevresinde meydana gelen son gelişmeler neticesinde Savunma Sanayinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüldüğünü vurgulayan Yurdunuseven şunları söyledi: “Biz bu konuda AK Parti hükümetleri olarak iş başına geldiğimiz 2002’den itibaren önem verdiğimiz sanayilerden bir tanesi de savunma sanayidir. Burada kendi milli silahlarımızı ürettik, kendi atak helikopterimizi, denizaltımız, uçak gemilerimizi yaptık. Hatta inşallah uçak gemisi yapmak için çabamız sözkonusu. ASELSAN bu konuda çok ciddi gelişmeler sağladı. Milli silahımız, milli piyade tüfeğimiz MPT 56’yı ürettik. Savunma sanayi ile ilgili her türlü yatırımı yapıyoruz. İnşallah en son ES400 füzelerinin alımıyla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın da izah ettiği gibi savunma sanayimize çok ciddi manada katkıda bulunacağız. Bugüne kadar 15 yıllık dönemde buna verdiğimiz önemin etrafımızda ki değişen olaylar dikkate aldığımızda gerekliliğini gördük.”  Toplantıda; AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcıları Mustafa Ötken ve Süleyman Karakuş’da hazır bulundu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti